Konya ekonomisine katkı sağlayacaklar

Konya ekonomisine katkı sağlayacaklar

Orweld ve Türk treyler sektörünün tek temsilcisi Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER), tedarikçi iş birlikleri kapsamında bir araya geldi.

Orweld ve Türk treyler sektörünün tek temsilcisi Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER), tedarikçi iş birlikleri kapsamında Bayır Diamond Otel'de bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Orweld Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Oral'ın yanı sıra; şirketin üst düzey yöneticileri Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şentürk ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

KALİTE KONUSUNDA İŞ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ

Orweld Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Oral, toplantıda firma ile ilgili bilgiler verdi. Oral, “Yıllar içinde sanayinin gelişimi ile beraber kaynak tüketim malzemeleri ihtiyacına cevap vermek üzere MIG/MAG ve TIG Telleri, Özlü Teller, Tozaltı Tozları ve Tellerini üretim amacıyla Unormak kuruluşu olarak, Orweld Kaynak Telleri hizmete başlamıştır” dedi.

adsiz-003.jpg

Gazaltı kaynak telinin, kaynak sektöründe artık en yaygın kullanılan kaynak tüketim malzemesi haline geldiğini söyleyen Oral, “Orweld ile sahip olduğumuz mesleki ve sektörel tecrübemizle müşterilerimizin ihtiyaç duydukları özelleştirilebilir hizmetleri sağlamaktayız. Sürekli gelişme anlayışı ile birlikte, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için güçlü ve güvenilir bir kuruluş olmak ana ilkemizdir. Müşteri memnuniyeti ve kalitede sürekliliğin sağlanması konusunda tüm çalışanlarımız sorumludur. Kalite en önemli işimizidir” şeklinde konuştu. Geleceğin sağlam temelleri için tüm çalışanlarının gönüllü katılımı ile amaçlarından bahseden Başkan Oral, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Üretimde verimlilik ve kaliteyi sürekli kılmalıyız. Üretim maliyetlerini düşürerek rekabet gücümüzü korumalıyız. Kalitemizi sürekli geliştirmeliyiz. Müşterilerimiz ve tedarikçi firmalarımız ile kalite konusunda işbirliği yapmalıyız. Çalışma yaşamının kalitesini iyileştirmeliyiz. Personelimizin eğitimine önem vermeliyiz. Teknolojik gelişmeleri izlemeliyiz. Kalite konusunda tüm personelin duyarlı olmasını sağlamalıyız.”

ÜRETİMİ GELİŞTİRMELİYİZ

TREDER Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şentürk ise şunları dile getirdi: “TREDER olarak, üyelerimiz arasındaki işbirliğini güçlendirerek treyler sanayini ve üretimini geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Ticari Araç sektöründe izlenen yolu takip ederek, ülkemizin Avrupa Birliği ve çevre ülkeler için treyler sektöründe de bir üretim merkezi olması için çalışmaktayız. Sektördeki standardizasyonu sağlayarak, ihracatımızı artırmak ve tanıtımımızı en iyi şekilde yapmayı amaçlamaktayız.

adsiz-004.jpg

TREDER olarak en büyük hedefimiz sektörümüzün tanıtımını; kamuoyuna, resmi kurum ve kuruluşlara, iş dünyasına, otomotiv, taşımacılık, finans ve bankacılık sektörlerine, uluslararası sektörel kuruluşlara yaparak sektörün ihracatını geliştirmek için çalışmaktır. Regülasyonlara uygun üretim, satış ve ithalat yapılmasını sağlayarak, sektördeki standardizasyonun sağlanmasını hedefleriz. Teknik mevzuatın geliştirilmesi ve en doğru şekilde uygulanmasında her zaman rol alırız. Misyonumuz ülkemizde, treyler sanayinin üretim, kalite ve ihracatının geliştirilmesi için çalışmalar yapmak, sektörle ilgili tüm paydaşlarla işbirliği yaparak Sektörün tanınılırlığını ve bilinilirliğini arttırmak. Sektördeki standardizasyonun kalıcı olmasını destekleyen çalışmalarla birlikte treyler sektöründe üretim kalitesinin arttırılması ve maliyetlerin düşürülmesini sağlamaktır. Vizyonumuz ise ülkemizin, Avrupa Birliği (AB) ve çevre ülkeler için treyler üretim merkezi olmasını sağlamak ve ihracatımızı milyar dolarlı rakamlara çıkarmaktır.”

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.