KOÇTAŞ’tan 250 TL’lik hediye çeki

KOÇTAŞ’tan 250 TL’lik hediye çeki

Koçtaş, uyguladığı avantajlı kampanyalarla evleri güzelleştirmeye devam ediyor. Koçtaşta seçili ürünlerden paro kartla yapılacak toplamda bin TL ve üzeri alışverişlerde 250 TLlik hediye çeki veriliyor.

Evini güzelleştirmek isteyen Konyalıların uğrak noktası olan Koçtaş, ilgi çekebilecek kampanyaya imza atıyor. Bütçesini zorlamadan evini güzelleştirmek isteyenler, Koçtaş mağazasına davet ediliyor. Evinde yenilik yapmak isteyen herkes için kampanya başlatan Koçtaş, kampanya kapsamında belirlenen ürünlerden yapılacak toplamda en az 1000 TL’lik alışverişinize 250 TL’lik hediye çeki veriyor.

Koçtaş’ın 250 TL hediye çeki kampanyası 5-28 Şubat tarihleri arasında seçili ürün gruplarında ve sadece mağazalardan yapılacak alışverişler için geçerli olacak. Paro Kart sahiplerinin faydalanabileceği kampanyalı ürünler arasında; yatak odası takımından kitaplığa, hazır mutfaktan banyo dolabına, ısıtma ürünlerinden el aletleri ve aydınlatmaya kadar farklı alternatifler bulunuyor.
28 Şubat’ta sona erecek bu kısa süreli kampanyadan yaralanmak için tüketiciler Koçtaş mağazasına davet edildi.
2010 yılına oldukça iddialı bir kampanya ile merhaba diyen Koçtaş’ın, yıl içerisinde bu tür kampanyalara devam edeceği bildirildi. Koçtaş yetkilileri, tüm ürünleri en ucuz ve kaliteli şekilde müşteriye sunma politikasıyla kısa sürede Konyalılar’ın güvenini kazandıklarını ifade ederek, “Müşterilerimiz yüzünü güldürecek kampanyalarım aralıksız devam edecek. Konya mağazamıza özel indirimlere de aralıksız devam ediyoruz” diyerek Konyalıları bu özel kampanyayı kaçırmamaya davet ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.