Konya'da bu market 30 bin lira maaşla çok sayıda personel arıyor!

Konya'da bu market 30 bin lira maaşla çok sayıda personel arıyor!

Türkiye'de iş arayan vatandaş sayısı çok fazla. Asgari ücretin 17 bin 2 TL olduğu ülkede geçinmek imkansız hale geldi. Bu yüzden yüksek maaşlı işler tercih ediliyor. Konya'da 30 bin lira maaşla çok sayıda personel arayan market ilgi çekti. İşe o market...

Türkiye'de alım gücünün hızla düşmesiyle maaşlar eriyor. Ocak ayında asgari ücrete yüzde 49 oranında zam yapıldı. 17 bin 2 TL'ye yükselen asgari ücret kısa süreliğine de olsa vatandaşa nefes aldırdı. Enflasyonun hızla yükselmesiyle maaşlar eridi.

manav-99393.jpg

Temmuz ayında emekli ve memurların maaşlarına zam yapıldı. Asgari ücretlilere ise enflasyonu yükselttiği gerekçesiyle zam yapılmadı. Durum böyle olunca geçinmek daha da zorlaştı. Bazı firmalar kendi bünyesinde çalışanlarına ara zam yaptı. Yüksek maaşlı iş arayanlar için ise bazı fırsatlar ortaya çıkabiliyor. Son olarak Konya'da bir yerel market 30 bin lira maaşla çok sayıda personel aradığını duyurdu.

kasap-9393.jpg

Merhaba Gazetesi Eleman İlanları Sayfasıyla talebini duyuran işletmenin ismi Dimaş Market. Hocacihan Mahallesi Şeker Tekke Caddesinde hizmet veren market çeşitli indirim kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

dimas-93993.jpg

Dimaş Market kasap ve manav reyonunda çalışacak personeller arıyor. Dolgun maaş vaadinde bulunan market başvuruları yüz yüze kabul edecek. Söz konusu maaşın miktarı ise 30 bin TL olarak belirtildi.

dimas-333.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum