Kocaman'ın en zor sınavı!

Kocaman'ın en zor sınavı!

Atiker Konyaspor bugün Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe'ye konuk olacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Atiker Konyaspor bugün Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe'ye konuk olacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Adı son günlerde sıkça Fenerbahçe ile anılan Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye karşı taktik savaşı verecek.

KOZLARINI PAYLAŞACAK

Spor Toto Süper Lig'in 25.hafta açılış karşılaşmasında Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Yusuf Bozdoğan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa.

HEDEF YENİ BİR SAYFA AÇMAK

Ligde çalkantılı günler geçiren Atiker Konyaspor bugün Fenerbahçe'yi yenerek kötü gidişata son vermek istiyor. Ligde oynadığı son 10 maçta sadece 2 galibiyet elde eden Atiker Konyaspor bugün Fenerbahçe'yi yenerek ligde yeni bir sayfa açmak istiyor. Öte yandan adı son günlerde sıkça Fenerbahçe ile anılan ve Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Aykut Kocaman bugün Fenerbahçe'yi yenerek herkese mesaj vermek istiyor. Kocaman bugün rakibe karşı 90 dakika boyunca taktik savaşı verecek.

BAJİC GOL ATMAK İSTİYOR

Atiker Konyaspor'un 2015-2016 sezonu öncesi yaz transfer döneminde Bosna Hersek Premier takımlarından olan Zeljeznicar'dan transfer ettiği Riad Bajic, bu sezon Atiker Konyaspor'un en skorer futbolcusu olmayı başardı. Bu sezon Atiker Konyaspor formasıyla 22 maça çıkan Boşnak futbolcu, 10 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Riad Bajic, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 22 maçta bin 454 dakika sahada kaldı. Son 4 maçtır fileleri havalandıramayan Riad Bajic gol orucuna girdi. Birçok pozisyonu değerlendiremeyen Boşnak futbolcu bugün oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasında fileleri havalandırarak taraftarın gönlünü almak istiyor.

AYDINUS İLE 3.RANDEVU

Bugün oynanacak olan Fenerbahçe – Atiker Konyaspor maçını yönetecek olan Fırat Aydınus, yeşil-beyazlıların bu sezon 3.maçını yönetecek. Deneyimli hakem bu sezon Konyaspor'un evinde Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı ve Kayserispor'u 1-0 yendiği karşılaşmalarda düdük çalmıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum