Kocaman Zemini eleştirdi

Kocaman Zemini eleştirdi

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman 2-0 kaybettikleri maç sonunda 19 Myıs Stadyumunun zeminin eleştirdi. Kocaman:“ . Zemin berbattı. Bu sahada iyi oyun beklemek fazla iyimserlik olur“ diye konuştu

Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, "İki takımında çıkışa ihtiyaç duyduğu bir maçtı. Buna uygun davranan Gençlerbirliğiydi. İki takımda yapabileceklerini maksimum seviyede yapmaya çalıştı. Bütün enerjisini grup halinde harcayan bir takım ile bireysel anlamda kullanan bir takım karşı karşıya geldi. Ağır basan bireysel yetenekli takım oldu. İkinci yarı yediğimiz gol ofsayt mı bilmiyorum. Golden sonra 4 tane net gol pozisyonu kaçırdık. Bir tanesini golle sonuçlansaydı lehimize maç dönebilirdi. Zemin berbattı. Topun yönünü değiştirmek zorlaştı bu yüzden. Böyle bir zeminde istediklerimizi yapamadık. Gençlerbirliği direkt toplarla doğru oynadı ve kazandı. Bu sahada iyi oyun beklemek fazla iyimserlik olur" şeklinde görüş belirtti.

ÜST SIRALARA TIRMANACAĞIZ

Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek ligde rahat bir nefes alan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ümit Özat, maç sonu düzenlenen basın toplantısında tüm futbolcularını tebrik etti. Özat, "Güzel mücadele oldu. Rakibimiz goller kaçırdı. Maçın en güzel yanı hakemin oyuna etki etmemesi oldu. 2-0 öne geçmemize rağmen kalemizde pozisyonlar verdik. İyi organize olabilseydik maç 4-0 olabilirdi. Tüm oyuncularımın alnından öpüyorum.Oyuncularım ayağına sağlık. Bir maç eksiğimiz var bunu da aldığımız takdirde üst sıralara kadar tırmanacağız" sözlerini kullandı.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum