Kocaman kazanamadı

Kocaman kazanamadı

Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehir bugün karşı karşıya gelecek. Aykut Kocaman, Konyaspor'un başındayken Abdullah Avcı'ya karşı galip gelmeyi başaramadı.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Atiker Konyaspor bugün Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda ligde şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Bugün oynanacak maçta her iki takımın teknik adamları taktik savaşı verecek. Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, Abdullah Avcı'yı mağlup ederek Konyaspor'un başında Avcı'ya karşı ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

TAKTİK SAVAŞI VERECEKLER

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman ile Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı bugün kozlarını paylaşacak. Her iki teknik adam Spor Toto Süper Lig tarihinde 10.kez karşı karşıya gelecek. Aykut Kocaman daha önce Abdullah Avcı'ya karşı Ankaraspor, Fenerbahçe gibi takımlarda taktik savaşı vermişti.

10.KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Bugün 10.kez karşı karşıya gelecek iki teknik adamın mücadelesinde Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'ın Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı'ya karşı üstünlüğü göze çarpıyor. Daha önce 9 kez karşı karşıya gelen iki teknik direktörün mücadelesinde Aykut Kocaman 4 kez gülerken 3 kez ise sahadan beraberlikle ayrıldı.2 maçı ise Abdullah Avcı'nın takımı kazandı.

KOZLARINI PAYLAŞACAK

Spor Toto Süper Lig'de bugün en çok takımın başında duran iki teknik direktör karşı karşıya gelecek. Atiker Konyaspor'da 868 gündür takımın başında duran Aykut Kocaman ile Medipol Başakşehir'in başında bin 12 gündür duran Abdullah Avcı kozlarını paylaşacak. Aykut Kocaman Atiker Konyaspor'un başında iken Abdullah Avcı'ya karşı galip gelmeyi başaramadı. Aykut Kocaman'ın Konyaspor'un başındayken Abdullah Avcı ile oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle: " Medipol Başakşehir 1-1 Atiker Konyaspor, Atiker Konyaspor 1-1  Medipol Başakşehir, Medipol Başakşehir 4-0 Atiker Konyspor."

HAKAN ARMUTCU merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.