KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, bazı büyük devletlerin Gazze konusunda ikiyüzlü davrandığını söyledi

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, bazı büyük devletlerin Gazze konusunda ikiyüzlü davrandığını söyledi

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, "Gazze'deki katliamı düşünecek olursak dünyadaki bazı büyük devletlerin nasıl ikiyüzlülüğü ve çifte standartları olduğunu, çıkarları için bir nesli soykırımla yok etmek için her şeyi yapabileceklerini gördük." dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Gazze'deki katliamı düşünecek olursak dünyadaki bazı büyük devletlerin nasıl ikiyüzlülüğü ve çifte standartları olduğunu, kendi öngördükleri çıkarları için hiç kimsenin gözünün yaşına bakmadan bir nesli soykırımla yok etmek için her şeyi yapabileceklerini gördük." dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Anadolu Ajansının (AA) "Global İletişim Ortağı" olduğu, Belek Turizm Bölgesi'ndeki NEST Kongre Merkezi'nde düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu (ADF) 2024'te, AA muhabirine ülkesi ve bölgesel konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tatar, 147 ülkeden 19 devlet başkanı ve başbakan, 73 bakan ve 57 uluslararası temsilcinin katıldığı Antalya Diplomasi Forumu'na ikinci kez katıldığını hatırlatarak toplantının kendileri için önemli ve anlamlı olduğunu dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.