Kızılay’ın Önemi Öğrencilere Uygulamalı Olarak Anlatıldı

Kızılay’ın Önemi Öğrencilere Uygulamalı Olarak Anlatıldı

Yozgat Özel Ergin Koleji tarafından Kızılay Haftası dolayısıyla ana sınıfı öğrencilerine Kızılay’ın önemi uygulamalı olarak anlatıldı. Programda minik öğrenciler Kızılay çadırı kurdu ve yemek dağıttı.    Özel...

Yozgat Özel Ergin Koleji tarafından Kızılay Haftası dolayısıyla ana sınıfı öğrencilerine Kızılay’ın önemi uygulamalı olarak anlatıldı. Programda minik öğrenciler Kızılay çadırı kurdu ve yemek dağıttı.

    Özel Ergin Koleji minikleri Kızılay Haftası kapsamında çadır projesi yaptı. Kolejin fuaye salonunda düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler, çadır kurarak Kızılay yardımını drama ile canlandırdı. Kızılay Yozgat Şubesi görevlisi İbrahim Diler ise anasınıfı öğrencilerine Kızılay’ın görevleri hakkında seminer verdi.

    Kolej Müdür Yardımcısı Mehmet Özsoy, yaptığı açıklamada Kızılay’ın çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Özsoy, "Kızılay gerek yurtiçi gerekse yurt dışında yaşayan yardıma muhtaç insanların her zaman yanında oldu. Düzenlenen kan bağışı kampanyaları ile toplanan kanlar binlerce insana hayat veriyor. Biz de bu bilinçle öğrencilerimizin Kızılay'ın yaptığı çalışmaları öğrenmeleri ve şimdiden önemsemeleri için böyle bir etkinlik düzenledik. İnşallah bundan sonrada böyle uygulamalı eğitimlerimiz devam edecek." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.