Kimse Yok Mu Evleri Yanan Köylüler İçin Seferber Oldu

Kimse Yok Mu Evleri Yanan Köylüler İçin Seferber Oldu

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde meydana gelen yangında evlerini kaybedenlere Kimse Yok Mu Derneği yardım elini uzattı.Çocukların önlükleri dahil köylülerin herşeyini kaybetmesi üzerine Kimse Yok Mu seferberlik başlattı....

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde meydana gelen yangında evlerini kaybedenlere Kimse Yok Mu Derneği yardım elini uzattı.

Çocukların önlükleri dahil köylülerin herşeyini kaybetmesi üzerine Kimse Yok Mu seferberlik başlattı. Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şube Müdürü Erkal Aykaç, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllülerden oluşan bir grupla Çukuröz köyünü ziyaret ederek köylülere geçmiş olsun temennisinde bulunarak evi yanan ailelere gıda, giysi gibi birçok yardımda bulundu. Aykaç ''Çukuröz Köyü’nde gördüğümüz manzara karşısında çok üzüldük, en büyük tesellimiz ise herhangi bir can kaybının olmamasıdır.'' dedi.

Evi yanan ailelere gereken her türlü yardımı yapacaklarını ifade eden Erkal Aykaç, ''İhtiyaç Sahibi insanlara yardım etmek Kimse Yok Mu Derneği'nin kuruluş felsefesidir. Bu nedenden dolayı Çukuröz köyünde bulunan ailelere bundan sonraki süreçte de gereken desteği vereceğiz. Allah memleketimize bir daha böyle bir acı yaşatmasın.'' ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.