Kılıçdaroğlu'ndan Şehit Pilotlar İçin Taziye Mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan Şehit Pilotlar İçin Taziye Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düşen askeri helikopterde şehit olan Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz ve Deniz Pilot Üsteğmen Çağrı Ceyhan ile, Radar Astsubayı Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu ve...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düşen askeri helikopterde şehit olan Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz ve Deniz Pilot Üsteğmen Çağrı Ceyhan ile, Radar Astsubayı Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu ve DSA Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt için Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diledi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkiine düşen askeri helikopterdeki iki subay ve iki astsubayın şehit olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kılıçdaroğlu’nun mesajında: “İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkiine düşen askeri helikopterdeki iki subay ve iki astsubayımızın şehit olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrendim. Deniz Kuvvetleri Deniz Hava Komutanlığına ait S-70B Sikorsky tipi helikopterle göreve giderken şehit olan Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz ve Deniz Pilot Üsteğmen Çağrı Ceyhan ile, Rad.Astsubayı Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu ve DSA Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt’e rahmet, ailelerine, Deniz Kuvvetlerimize, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Türkiye’ye başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.