Keyifler yerinde

Keyifler yerinde

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor haftayı 3 puanla kapattı. Galibiyeti değerlendiren Akşehirspor teknik direktörü Mustafa Yağar ile Sarayönü Belediyespor teknik direktörü Niyazi Kart, kazandıkları için mutlu oldukları

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor, ligde 11.haftayı galibiyetle kapatmayı başardı. Akşehirspor deplasmanda konuk olduğu Akıncılarspor'u 2-1 mağlup ederken Sarayönü Belediyespor ise evinde ağırladığı Tavşanlı Linyitspor'u 3-1 yendi. Akşehirspor puanını 13'e çıkartırken Sarayönü Belediyespor ise puanını 17'ye çıkardı.

3 PUANI İSTEDİK

Evinde ağırladığı Tavşanlı Linyitspor'u 3-1 yenen Sarayönü Belediyespor zirveye gözünü dikti. Tavşanlı Linyitspor maçının ardından Merhaba'ya açıklamalarda bulunan Sarayönü Belediyespor teknik direktörü Niyazi Kart, "Galip geldiğimiz için mutluyuz. Maçın başından sonuna kadar 3 puanı isteyen taraf bizdik. 3 puanı aldığımız için sevinçliyiz" dedi.

DEMORALİZE OLMADIK

Kalelerinde gördükleri tek pozisyonda golü yediklerini kaydeden Niyazi Kart, "Maçın ilk yarısında bulduğumuz pozisyonlarla ikinci golü bularak maçı koparabilirdik ama olmadı. İkinci yarıda rakip bulduğu ilk pozisyonda golü attı. Oyuncularım demoralize olmadı ve golü yememize rağmen o hırs ve isteği yitirmedik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" şeklinde görüş belirtti

KAZANMAK ZORUNDAYDIK

Ligin dibine demir atmış konumda olan Akıncılarspor'u Ali Kireş ve Eren Aktoprak'ın attığı gollerle 2-1 yenen Akşehirspor'da moraller yerinde. Maçın ardından Merhaba'ya açıklamalarda bulunan Akşehirspor teknik direktörü Mustafa Yağar, " Akıncılarspor maçı çok önemli bir karşılaşmaydı. Kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorduk. 1-0 geriye düşmemize rağmen kazandık. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Bu sevincin yanında ayrı olarak sevinç yaşadığım bir konu daha var. Daha önce hiç geriye düştüğümüz maçları kazanamamıştık. Bu hafta yine geriye düşmemize rağmen kazandık. Takım ilk kez böyle bir reaksiyon gösterdi ve bizi mutlu etti"  sözlerini kullandı.

ÖNEMLİ İKİ OYUNCUMU KAYBETTİM

Maçın son dakikalarında Mustafa Aksoy ile Veysel Karadağ'ın gördüğü kırmızı kartı değerlendiren Mustafa Yağar, "Takım adına çok önemli iki oyuncumu kaybettim. Cezamdan dolayı tribündeydim. Son değişiklik hakkımızdan yaşanan olaydan dolayı Veysel ile Mustafa kırmızı kart gördü. Sahanın içinde olsaydım bu tür kırmızı kartın çıkmasına asla izin vermezdim" ifadelerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.