Kesintilere alaylı tepki!

Kesintilere alaylı tepki!

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da açılan ve Türkiye Elektirik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) ile bağlantısı olmayan hesaptan yapılan ilginç paylaşımlar bazen halkı gülümsetiyor bazen de sinirlendiriyor.

Ortalığı karıştıran paylaşımlar da yok değil. Hesabı ise 32 bin kişi takip ediyor. Takipçi sayısı sürekli artan hesaptan yapılan paylaşımlar kısa süre içerisinde binlerce kişiye ulaşıyor. Hesep yöneticileri elektrik kesintilerini ise sık sık eleştiriyor, kesintiler nedeniyle ilgililere paylaşımlarıyla gönderme yapıyor. Bazı paylaşımlar şöyle: "Bir dağ başında dikili yüksek gerilim hattı kadar yalnız, o teller arasında ne işe yaradığını bilmeyen kırmızı beyaz top gibi dertliyiz. Telefonunuzu kapatın, ışıkları söndürün ve Allah'ın huzuruna varın. Hem elektrik tasarrufu yapmış olursunuz hem de Allaha yakınlaşmış. Telefonlarını şarj eden çıksın, Keban Barajı kasıyor.Faturalara bakmaktan, göğe bakamaz oldunuz. Bu şehirde elektrik kesildiğinde halkın tepkisini başka şehirler duymuyr.Çünkü Bayburt'un nerde olduğunu kimse bilmediği gibi hangi köy diyor. Mahalle Trafosu aynı zamanda, sevdiği kızı alamayan delikanlıların, diz çöküp efkârlandıkları, yerdir.

Çin malı cihazlar kullanıp sonra Tedaş bozdu demeyin. Tasarrufu elektrikten değil, bozulmayan cihazlara bir kere para vererek yapın. Aşk kağıda yazılmıyor Mihriban. Faturaların olduğu bu dünyada tüm kağıtlara borçların hesabı yazılıyor. Akşam eve hırsız girmesin diye ışıkları yanık bırakan abonelerimiz, ampülleri bile çalıyorlar. Bilginize. Yokluğumuzda karanlıktan korkanlara, Ayetel kürsi, Felak ve Nas okumalarını bunları bilmeyenler ise Mum kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Komşunun internetini kullanıp da sırf İP değişsin diye modemi kapatıp açmak için komşunun şartellerini indirenler, komşunuz bizi arıyor. Bu ülkenin tek klasiği biziz, çünkü zaman değişse de teknoloji ilerlese de kurum olarak aynıyız. Hala elektrikler gidiyor. Elektrik kesintisini biz bir şekilde hallediyoruz da, bu Galatasaray'ın hâli ne olacak? Yarın 7 ilde, 5 Saatlik bir elektrik kesintisi olacaktır. Hangi iller olduğunu bu sefer söylemiyeceğiz, sürpriz olsun."

KERİM ATICI  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.