Kazada Hayatını Kaybeden 11 Yaşındaki Saimenur Defnedildi

Kazada Hayatını Kaybeden 11 Yaşındaki Saimenur Defnedildi

Kayseri’de ambulansın karıştığı kazada hayatını kaybeden 11 yaşındaki Saimenur Toklu, dualarla son yolculuğunda uğurlandı. Saimenur’un cenaze namazı Hunat Camii’nde kılındıktan sonra defnedildi.     Önceki gün...

Kayseri’de ambulansın karıştığı kazada hayatını kaybeden 11 yaşındaki Saimenur Toklu, dualarla son yolculuğunda uğurlandı. Saimenur’un cenaze namazı Hunat Camii’nde kılındıktan sonra defnedildi.

    Önceki gün gece Aksaray'dan Kayseri'ye hasta taşıyan Yusuf Köse'nin kullandığı 68 KN 535 plakalı ambulans ile Zeki Toklu yönetimindeki 38 NC 792 plakalı otomobil, Erkilet Bulvarı Adliye Sarayı önünde çarpışmıştı. Kaza anında otomobilde bulunan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan 11 yaşındaki Saimenur Toklu hayatını kaybetmişti.

    Hunat Camii’nde cenaze namazı kılınan 11 yaşındaki Saimenur Toklu, gözyaşları ve dualarla İldem Mezarlığı’nda toprağa verildi. Saimenur’un tabutunun üzerinde ise en sevdiği kıyafetinin bulunması dikkat çekti.

    Aynı kazada otomobilde bulunan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan 39 yaşındaki Doğan Toklu da hayatını kaybetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.