Kaybedecekleri birşey yok

Kaybedecekleri birşey yok

Atiker Konyaspor, kupada 6.hafta maçında Trabzonspor'a konuk olacak.

Atiker Konyaspor, kupada 6.hafta maçında Trabzonspor'a konuk olacak. Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Koray Gençerler yönetecek. Gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen Konyaspor ile kupadan elenen Trabzonspor bugün prestij mücadelesine çıkacak

Sezona 3 kulvarda başlayan ve tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Atiker Konyaspor'da gözler kupa ve ligde. Kızılcabölükspor, Trabzonspor ve Gümüşhanespor'un bulunduğu Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'ndan lider olarak çıkmayı garantileyen Atiker Konyaspor, bugün kupada son maçına çıkacak. 6.hafta maçında Atiker Konyaspor, Trabzonspor'a konuk olacak. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Maçı hakem Koray Gençerler yönetecek. Gençerler'in yardımcılıklarını Soner Maraş ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak.

45.RANDEVU

Salı günü Kızılcabölükspor ile Gümüşhanespor'un 1-1 berabere kalması sonucunda gruptan çıkma şansını yitiren Trabzonspor, bugün Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Atiker Konyaspor ile Trabzonspor bugün tarihlerinde 45.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 44 kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Trabzonspor 21 mücadeleyi kazanırken, 12 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor ise 11 maçta sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda ağırladığı Trabzonspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

ROTASYONA GİDECEK

Bugün Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'ın rotasyona gitmesi bekleniyor. Rakibinin kupadan elenmesini ve Konyaspor'un gruptan lider olarak çıkmasını garantilemesini fırsata çevirmek isteyen Aykut Kocaman, takımda fazla forma şansı bulamayan oyuncuları sahaya sürecek. Konyaspor'da takımda fazla forma şansı bulamayan Can Demir Aktav, Emre Can Atilla, Vedat Bora, Kibong Mbamba gibi isimlerin sahada olması bekleniyor.

RAKİP BELLİ OLDU

Öte yandan Atiker Konyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki bir üst turdaki rakibi belli oldu. Salı günü oynanan mücadelede Akhisar Belediyespor'un Aydınspor 1923'ü 1-0 yenmesi sonucunda Atiker Konyaspor, statü gereği Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikincisi olmayı garantileyen TFF 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile eşleşti. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turda Konyaspor'un Ümraniyespor ile tek eleme usülü ile  oynayacağı mücadelenin tarihi ve saati önümüzdeki günlerde belli olacak.

11.MAÇI YÖNECEK

Atiker Konyaspor'un Trabzonspor ile oynayacağı mücadeleyi hakem Koray Gençerler yönetecek. Bu sezon ilk kez Konyaspor'un bir maçını yönetecek olan Koray Gençerler, yeşil-beyazlı temsilcimizin 11.maçını yönetecek. Atiker Konyaspor'un Gençler'in orta hakem olarak düdük çaldığı 10 mücadelede sahadan 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile ayrıldı.

AVNİ AKER'E ELVEDA

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda bugün Atiker Konyaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki son maçına çıkacak. Bordo-mavililer, bugün oynanacak olan Konyaspor mücadelesiyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 'elveda' diyecek.1951 yılında yapılan Hüseyin Avni Aker Stadı'nda kuruluşunun ardından 1967-1968 sezonunda ilk karşılaşmasını oynayan bordo-mavili takım, 50 yıl mücadele ettiği sahada son maçını Atiker Konyaspor ile yapacak. Trabzonspor, pazar günü Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor karşılaşmasıyla Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki ilk maçına çıkarak 'merhaba' diyecek.

TRABZON'DA TABLO KÖTÜ

Ziraat Türkiye Kupası H Grubunda Kızılcabölükspor ile Gümüşhanespor’un 1-1 berabere kalmasının ardından kupa macerası sona eren bordo-mavililer  bugün sahasında Atiker Konyaspor ile prestij mücadelesi verecek. Bordo-mavililer için Avrupa’ya gitmenin en kestirme yolu olarak görülen Ziraat Türkiye Kupası'na Trabzonspor, Ersun Yanal yönetiminde üst basamakları görmeden yine erken veda etti. Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın görevde olduğu dönemlerde Ziraat Türkiye Kupası'nda bir varlık gösteremedi. Yanal’ın görevde olduğu dönemlerde bordo-mavililer 3 kez gruptan bir üst tura yükselme başarısı gösteremedi.

BURAK TAŞPINAR

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.