'Kartal'lar yenişemedi

'Kartal'lar yenişemedi

Temsilcimiz Torku Konyaspor, PTT 1. Lig'in 11. haftasında deplasmanda Kartalspor'a konuk oldu. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

PTT. 1. Lig'de mücadele eden Konyaspor, aynı puana sahip olan Kartalspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İki takımın mücadelesinden gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldılar. Sabah güneşli hava, maç saatinde yağmura dönüştü ama maçın oynandığı dakikalarda bahardan kalma tam bir maç havası vardı. Zemin futbol oynamaya yeterince müsait değil. Konya’dan gelen taraftarlarla, İstanbul’daki Konyalı taraftarlar 3 pankart astılar. Nalçacılılar, Nalçacı ve İstanbul’daki Konyasporlular pankartı altında 300 kadar taraftar grubu  Konyaspor’da destek verdi. Sakat olan Erkan Sekman’ında 18’lik kadroda yer aldığı karşılaşmada  Konyaspor maça iyi başladı. İlk dakikalarda Konyaspor’un daha etkili olduğu gözlendi. Yakaladığı net 2 pozisyon golle sonuçlanmış olsaydı, yeşil-beyazlı tembilcimiz bu maçtan 1 puan yerine 3 puanı koparabilirdi. Pozisyon zenginliği olmayan karşılaşma sonrasında taraflar sahadan 1'er puanla ayrılırken, Kartalspor'da, Konyaspor'da puanlarını 14'e yükselttiler.

İLK YARI

Karşılaşmaya Konyaspor başladı. Mücadelenin ilk ciddi atağı da konuk Konyaspor'dan geldi. 3. dakikada gelişen Konyaspor atağında Neca 15 metreden topa çok sert vurdu, ancak top az farkla direği üzerinden dışarı gitti. 17. dakikada Kartalspor atağında Uğur önemli bir pozisyondan yararlanamadı. 22. dakikada Konyaspor atağında . Şenol sağdan ortaladı, Atilla’nın kafa topu kalecide kaldı. 29. dakikada Kartalspor atağında Yaser’in kale sahasında sağ çaprazdan şutunu, Kaya kornerle önledi. 31. dakikada gelişen Konyaspor atağında Neca'nın ceza alanı dışından yerden giden sert şutunu Kartalspor kalecisi  Erşen seyretti, ancak top yandan dışarı gitti ve Konyaspor mutlak bir golden oldu.   37. dakikada Konyaspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Neca’nın ara pasında  topla ceza alanı içinde buluşan Atilla, bu müsait pozisyondan yararlanamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI

Karşılaşmanın ikinci yarısına evsahibi takım Kartalspor başladı. İki takımın da skoru değiştirmek için çıktığı ikinci yarının ilk ciddi atağı Konyaspor'dan geldi. 62. dakikada Kartalspor ceza alanı içinde Ömer Ali İle verkaça giren Erdal topu dışarı attı. 64. dakikada  Kartalspor atağında Konyaspor ceza alanı içi karıştı. Yeşil-beyazlı ekip, Selim ve Kaya ile mutlak bir gol pozisyonunu birlikte savuşturdular, Konyaspor bu pozisyonda rahat bir nefes aldı. Karşılaşmanın 76. dakikasında Neca ceza alanı dışından ceza atışı kullandı, tecrübeli futbolcunun bu plase vuruşunu Kartalspor kalecisi Erşen son arda kornere att ve temsilcimiz önemli bir fırsattan daha yararlanamadı. Mücadelede dakikalar tükenirken iki takımın da gol çabaları vardı. Maçın 79. dakikasında gelişen Kartalspor atağında Gökhan'ın ceza alanı dışından sert şutunu, Kaya iki hamlede kontrol etti ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Kartalspor: 0 - Torku Konyaspor: 0

Stat: Radyo Seymen Kartal

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Serkan Akarca, Şenol Ersoy

Kartalspor: Erşen, Sabutay Alper, Ahmet Gökhan, Efecan (Dk. 78 Erman), Yaser, Fatih (Dk. 65 Ferdi), Mehmet, Ethem Ercan, Uğur, Okan, Burak Akdiş (Dk. 65 Olgay)

Torku Konyaspor: Kaya, Erdinç, Selim, Bilal Aziz, Atilla (Dk. 64 Sinan), Erdal (Dk. 86 Serkan), Tolga, Recep, Şenol, Ömer Ali (Dk. 81 Ali), Neca

Sarı kartlar: Dk. 32 Neca, Dk. 51 Erdinç (Torku Konyaspor), Dk. 53 Efecan, Dk. 83 Mehmet (Kartalspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.