Kartal'ın telafi maçı

Kartal'ın telafi maçı

PTT 1. Lig'de yarın deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor'da tek düşünce 3 puan. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu maçın son çalışmasını bugün Denizli'de yapacak

Torku Konyaspor Denizli’de.. Ligde son hafta iç sahada Rizespor’a ve hafta içerisinde de Nazilli Belediyespor’a yenilerek kupaya veda eden ve çıkış arayan Kartallar, Cumartesi akşamı oynayacakları zor maç için bugün Denizli’ye giderek kampa girdiler.
PTT 1. ligde, geride kalan 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan Torku Konyaspor, Adana Demirspor ve Bolu deplasmanlarında aldığı galibiyetleri Denizli karşısında da sürdürmeyi amaçlıyor. Denizli maçının Konya’daki hazırlıklarını bugün sabah yaptıkları antrenmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, öğle yemeğinden sonra Denizli’ye gittiler.. Torku Konyaspor’da  hazırlıklar bugün Denizli’de gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak.

Torku Konyaspor’da, yönetici ve teknik adamlar, Denizli maçı için galibiyette birleşti.. Bu maçı kazanarak yeni bir çıkış yakalamayı hedeflediklerini belirten teknik direktör Hüsnü Özkara, “zor maç ama kazanmamamız için bir neden yok. İyi bir kadroya sahibiz. Deplasmanda daha iyi oynuyoruz. Takım olarak her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. Zirve yarışını sürdürebilmemiz için Denizli deplasmanından 3 puanla dönmemiz gerekmekte” diye konuştu.  Torku Konyaspor arazsında Cumartesi akşamı oynanacak maç öncesi, yeşil-beyazlılar 12 puanla 11. sırada, ev sahibi Denizlispor ise 11 puanla 13. sırada yer almakta.

YÖNETİM UMUTLU

Yarın deplasmanda oynanacak olan Denizliszpor maçının hazırlıklarını dün tamamlayan Konyaspor'da gözler galibiyetten başka Bir şey görmüyor. Yeşil-beyazlı ekibin hem Rizespor hem de kupada Nazilli Belediyespor'a yenilmesi büyük üzüntüyle karşılanmıştı. Özellikle Rizespor yenilgisini unutmak isteyen yeşil-beyazlı temsilcimizin tek düşüncesi Denizlispor'u yenerek, Rize yenilgilisini unutturmak olacak. Konyaspor yönetimi tarafından, yarın oynanacak olan Denizlispor maçına galibiyet için çıkılacağını, bunun için de hem teknik ekibe hem de oyunculara güvenildiği açıklandı. Rizespor maçında iyi futbol oynamalarına karşın haketmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyen Konyasporlu yöneticiler, “Rizespor maçını geride bıraktık, çünkü önümüzde önemli bir Denizlispor maçı var. Bu maçı kazanmak için herkes elinden gelen gayreti gösterecektir. Bu anlamda hem teknik adamlara hem de oyuncularımıza sonuna kadar güveniyor ve onların Rize yenilgisini bu maçtan kazanacakları 3 puanla telafi edeceklerine yürekten inanıyoruz” dediler.

DENİZLİ-KONYASPOR MAÇI METE KALKAVAN'IN

PTT 1. Lig’de 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor'un deplasmanda karşı karşıya geleceği Denzlispor maçında Mete Kalkavan düdük çalacak. Ayrıca Konyalı hakem Deniz Çoban,  Boluspor-Adanaspor maçında görev yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulun’dan yapılan açıklamaya göre PTT 1. Lig’in 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler şöyle:  03 Kasım Cumartesi14.00 Samsunspor-Karşıyaka: Suat Arslanboğa 19.00 Denizlispor-Torku Konyaspor: Mete Kalkavan 19.00 Çaykur Rizespor-Kayseri Erciyesspor: Tolga Özkalfa  04 Kasım Pazar 14.00 Boluspor-Adanaspor: Deniz Çoban 14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Şanlı Urfaspor: Volkan Bayarslan 19.00 Göztepe-Manisaspor: Abdullah Yılmaz 19.00 Adana Demirspor-MKE Ankaragücü: Mürvet Sezer 19.00 1461 Trabzon-Kartalspor: Koray Gençerler  05 Kasım pazartesi 20.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Bucaspor: Mustafa İlker Coşkun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.