Kartal’ın kanatları kırık

Kartal’ın kanatları kırık

Atiker Konyaspor’da kanat oyuncuların sakat ve cezalı olması moralleri bozd . Antalyaspor maçında Ömer Ali ve Skubic’in yoklukları hissedilirken Barry Douglas’ın da cezalı olması Gençlerbirliği maçın öncesinde teknik ekibi sıkıntıya soktu

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında 19 Şubat Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak Atiker Konyaspor, bir gün aradan sonra yapılan antrenmanla hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler  gözetiminde gerçekleşen antrenmana tedavilerine devam edilen Ömer Ali Şahiner, Nejc Skubic ile Ioan Hora, Serkan Kırıntılı ve Abdülaziz Demircan katılmadı. Salonda yapılan CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması ile başlayan antrenman sahada çabukluk hareketleri ile devam etti. Oyuncular pas çalışması ve topla oyunla antrenmanı tamamladı.

SKUBİC: TAKIMIMA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM

Atiker Konyaspor'un sağ kanat oyuncusu Nejc Skubic'in sakatlığı devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'la oynanan maçta sakatlanan Sloven futbolcu Skubic'in eksikliği pazar Antalyaspor maçında hissedildi. Gençlerbirliği maçında da oynaması zor görünen Skubic, bir an önce sakatlığının düzelip, yeniden sahalara dönmeyi beklediğini söyledi. Merhabaspor'a özel açıklamalarda bulunan Sloven oyuncu, "Ümraniyespor'la oynanan maçta bir sakatlık yaşadım. Antalyaspor maçında oynamayı çok istiyordum. Fakat bu mümkün olmadı. Pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçına kadar sakatlığımın geçmesini ve yeniden oynamayı ümit ediyorum. Gençlerbirliği maçında ilk 11'de oynayarak, takımıma katkı sağlamak istiyorum" dedi

YOKLUĞU HİSSEDİLDİ

Atiker Konyaspor’un başarılı oyuncusu  Nejc Skubic sakatlığı nedeniyle Antalyaspor maçında forma giyemedi.  Skubic’in yerine sağ bekte Kibong Mbamba görev yaptı. Ancak gözler Nejc Skubic’i aradı. Başarılı oyuncular  Skubic ve Ömer Ali’nin eksikliği zorlu maçta hissedildi.

KANATLAR SIKINTILI

Atiker Konyaspor’da  kanat oyuncuları Nejc Skubic ve Ömer Ali’nin sakatlıkları devam ederken Barry Douglas’ın da Antalyaspor maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düşmesi Kartal’ın kanatlarını sıkıntıya soktu. Gençlerbirliği karşısında Douglas’ın yerinde Mehmet Uslu’nun oynaması beklenirken Ömer Ali ve Skubic’in maça yetişmemesi halinde ise Fofana ve Mbamba’nınforma giymesi bekleniyor. Fofana’nın forma giymesine kesin gözüyle bakılırken Mbamba’nın yerine ise aykut Kocaman’ın farklı alternatifler denemesi bekleniyor.           

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.