Kartal'da iç transfer harekatı

Kartal'da iç transfer harekatı

Atiker Konyaspor’da sezon sonu yaklaşırken yeni sezon için çalışmalar başladı

Atiker Konyaspor’da sezon sonu yaklaşırken yeni sezon için çalışmalar başladı. Yeşil-beyazlı ekipte sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 5 oyuncu bulunuyor. Bu oyuncuların isimleri şu şekilde: Alban Meha, Mehmet Uslu,  Kibong Mbamba,  Kaya Tarakçı ve Rangelov.  Yeşil-beyazlı yönetim Alban Meha ve Mbamba dışındaki 3 oyuncu ile sözleşme yenilemeyi planlıyor.

YENİLER DE İSTİKRARSIZ

Sezon başında transfer edilen futbolcuların da istikrarsız görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Yeşil-beyazlı ekibe sezon başında dâhil olan Jens Jonsson, Deni Milosevic, Ioan Hora, Can Demir Aktav ve Abdülaziz Demircan da oldukça istikrarsız mücadele ediyor. Sezonun ikinci yarısında

daha fazla forma şansı bulan Jonsson ve Milosevic ise haftalar ilerledikçe sürelerini arttırdı. Devre arası transferi Moryke Fofana ise henüz tam anlamıyla takıma monte edilemedi.

BİN 21 DAKİKA SAHADA KALDI

Atiker Konyaspor geçtiğimiz yaz transfer döneminde Suudi Arabistan'ın Al-Nasr takımına trasfer olan ve Konyaspor'a geri dönen Alban Meha, bu sezon oldukça kötü bir performans gösterdi. Meha, bu sezon 21 maça çıkarken 1 kez asist yaptı. Arnavut futbolcu bin 21 dakika sahada kaldı. Yeşil-beyazlı yönetimin Meha'nın sözleşmesini uzatması beklenmiyor.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Yeşil-beyazlılarda TFF 1.Lig'den bu yana kadroda bulunan Mehmet Uslu'nun takımda kalıp kalmayacağı ise merak konusu. Gösterdiği performans ile taraftar tarafından yoğun eleştiri yağmuruna tutulan Mehmet Uslu bu sezon 20 maça çıktı. Barry Douglas'ın yokluğunda forma şansı bulan Mehmet Uslu bin 740 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.

1.LİG TAKIMLARI TEKLİF YAPTI

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Atiker Konyaspor'da fazla forma şansı bulamayan Marc Kibong Mbamba'nın sözleşmesi bu sezon sona eriyor. Kamerunlu futbolcuya TFF 1.Lig takımlarının şimdiden teklif yaptığı iddia edildi.Bu sezon 11 maça çıkan Marc Kibong Mbamba kötü bir performans  sergileyerek Aykut Kocaman'ın gözüne girmeyi başaramadı. Kamerunlu futbolcu 11 maçta 750 dakika sahada kaldı.

6 MAÇTA FORMA

Atiker Konyaspor'da bulduğu forma şansını iyi değerlendiren isimlerden olan Kaya Tarakçı, bu sezon 6 maçta forma giydi. Sadece Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında forma şansı bulan deneyimli kaleci gösterdiği performansla büyük alkış aldı. Deneyimli file bekçisinin sözleşmesinin uzatılması kendisine bağlı. Kaya Tarakçı'nın 1 yıl daha futbol oynamak istemesi durumunda deneyimli file bekçisinin sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılması bekleniyor.

SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Atiker Konyaspor'da taraftarın gönlünde taht kuran isimlerden biri olan Dimitar Rangelov'un sözleşmesi bu sezon sonu biten isimler arasında. Bulgaristanlı futbolcu bu sezon 3 kulvarda 29 maça çıkarken 6 gol kaydetti. 1 kez asist yapan Dimitar Rangelov, bin 749 dakika sahada kaldı. Dimitar Rangelov'un sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılması bekleniyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.