Kartal'da herkes mutlu ve umutlu

Kartal'da herkes mutlu ve umutlu

Torku Konyaspor’da Manisa galibiyeti yüzleri güldürdü. Pazar günü iç sahada Şanlıurfa ile oynanacak maçın hazırlıkları da dün başladı.

Torku Konyaspor’da Manisa galibiyeti yüzleri güldürdü. Pazar günü iç sahada Şanlıurfa ile oynanacak maçın hazırlıkları da dün başladı.  Ligde 6 haftadır maç kazanamayan ve Manisa galibiyetiyle bu hasreti dindiren yeşil-beyazlı takımda futbolcular güven kazanırken yönetim ve teknik kadro ise geleceğe daha güvenle bakmaya başladı.  Yeni teknik direktör Uğur Tütüneker ile çıktığı ilk iki maçta 4 puan alan ve hedefi ilk 6 olarak belirleyen Torku Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Şanlıurfa ile oynanacak maçın hazırlıkları dün başladı.. Programa göre, sabah; Manisa maçında oynamayanlar ve oyuna sonradan girenler kondisyon çalışması yaptılar. Akşam ise, Manisa maçında oynayanlar yenileme antrenmanına çıktı. Yeşili-beyazlı takım, bugün akşamda kondisyon ve teknik-taktik çalışması gerçekleştirilecek.

KAZANAMAMA STRESİNİ ATTIK

Torku Konyaspor’un gol umudu Sinan Özkan, Manisaspor karşısında takım olarak iyi mücadele ederek çok istedikleri 3 puanı haftalar sonra aldıklarını belirtti. Sinan, kazanamamanın verdiği stresi üzerlerinden attıklarını ve kalan 2 maçı da kayıpsız geçerek devre arasına daha moralli girmek istediklerini dile getirdi ve açıklamasını şöyle sürdürdü.

'Maça bize yakışmayan erken bir gol yiyerek başladık. Ama sonrasında çabuk toparlandık ve oyun üstünlüğünü elimize geçirdik.  Beraberlik golünü bulduktan sonra top daha fazla bizde kaldı. Pozisyonlara girdik ama son vuruşlarda etkisiz kaldık. İkinci yarının başında üstünlük golünü attıktan sonra rakibin üzerimize gelmesini de iyi değerlendirerek net fırsatlar yakaladık. Ancak rahat bir galibiyet alacak skoru bulamadık. Bugüne kadar sahasında kaybetmeyen ve sadece 2 gol yiyen, kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takıma karşı çok önemli bir galibiyet aldık. Haftalardır devam eden kazanamama stresini üzerimizden attık. Galibiyette emeği geçen herkesi kutluyorum. Manisaspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bizim önümüzde 2 maçımız daha var. Bu maçları da kayıpsız geçerek sezonun ilk devresini en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. 2 haftadır yaşadığımız değişim kalan 2 maçımızda da devam edecek.”

TARAFTARLAR MEMNUN

Konyaspor'un deplasmanda Manisaspor'u yenmesinden daha çok, takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olan taraftarlar, yeşil-beyazlı ekibin Uğur Tütüneker ile çıkışını sürdüreceğini ve bu konuda da başarılı teknik adama sonuna kadar güvendiklerini söylediler.  Uğur Tütüneker'in göreve gelmesiyle birlikte takımda bazı şeylerin değiştiğini, özellikle de oyuncuların maçlara daha hırslı çıktığını, kazanma adına maça daha çok asıldıklarını bildiren taraftarlar, hem Urfaspor hem de Ankaragücü maçlarından galibiyet beklediklerini bildirdiler. Taraftarlar, “Allah nazardan saklasın takımımız iyi futbolun yanında iyi de bir skor alarak bizleri mutlu etti. Uğur Tütüneker'in takıma pozitif anlamda bazı değerler kattığını görmek, bu takıma gönül veren bizleri gelecek adına umutlandırmıştır. Bu takım böyle oynadığı va kazandığı sürece kendilerine sonuna kadar destek vereceğiz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.