Kartalda en istikrarlı Serkan

Kartalda en istikrarlı Serkan

Atiker Konyaspor, şu ana kadar lig ve Avrupa’da 14 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekipte 4 oyuncu bu maçların tamamında forma giydi

Spor Toto Süper Lig’de 13 puanla 6.sırada yer alan Atiker Konyaspor’da 4 oyuncu formayı çıkarmadı. Yeşil-beyazlı ekip şu ana kadar Spor Toto Süper Lig’de 10, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 4 maça çıktı. Temsilcimizde teknik direktör Aykut Kocaman oynanan bu 14 maçta 20 farklı isme şans tanıdı. Atiker Konyaspor’da Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Deni Milosevic ve Ömer Ali Şahiner oynanan 14 maçın tamamında forma giyen isimler oldu. Serkan bu maçların tamamında 90 dakika süre alırken 1260 dakika sahada kaldı. Anadolu Kartalı’nda Skubic bin 216, Ömer Ali Şahiner bin 160, Deni Milosevic ise 744 dakika süre aldı.

UNUTULAN İSİMLER

Atiker Konyaspor’da 6 oyuncu ise henüz Spor Toto Süper Lig ve Avrupa’da forma şansı bulamadı. Konyaspor’da Kaya Tarakçı, Abdülaziz Demircan, Can Demir Aktav, Vedat Bora, Emre Can Atila ve Kibong Mbamba henüz forma giyemedi. Bu oyuncular sadece hazırlık maçlarında değerlendirildi. Ziraat Türkiye Kupası’nın başlamasıyla beraber bu oyuncularında forma şansı bulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.