Kartal yeniden çıkış hedefliyor

Kartal yeniden çıkış hedefliyor

Atiker Konyaspor’da 2 Nisan Pazar Günü saat 19.00’da evinde oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını Kayacık Tesislerinde sürdürdü.

Atiker Konyaspor’da 2 Nisan Pazar Günü  saat 19.00’da evinde oynayacağı  Bursaspor maçının hazırlıklarını Kayacık Tesislerinde sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekip önceki gün pilot takım ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.  Yeşil-beyazlı ekip çalışmaların ülke milli takımlarından bulunan Riad Bajic, Nejc Skubic, Jagos Vukovic ve Amir Hadziahmetovic’den eksik sürdürüyor.   Ayrıca sakat oyuncular Barry Douglas ve Moryke Fofana ise çalışmalarına salonda devam ediyor.

YENİDEN ÇIKIŞ HEDEFLİYOR

Atiker Konyaspor Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-2 yenerek aldığı tarihi galibiyetle büyük bir moral buldu. Yeşil-beyazlı ekip bu moralle girdiği milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek  2 Nisan Pazar Günü  saat 19.00’da evinde oynayacağı  Bursaspor maçını kazanarak yeniden bir çıkış yakalamak istiyor.  

RAKİP KÖTÜ GÜNLER GEÇİRİYOR

Sezonun 26 hafta maçında 2 Nisan Pazar günü Atiker Konyaspor’a konuk olacak Bursaspor tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Yeşil-beyazlı takım üst üste 10 maçta sadece 5 puan toplayarak 53 yıllık mazisine de damga vurdu.

Tarihinin en kötü 4. serisini yaşayan Timsahlar, bu sezon taraftarının yüzünü de hiç güldüremedi.

Teknik direktör Mutlu Topçu'nun da derman olamadığı Bursaspor, küme düştüğü 2003-2004 sezonunda dahi böyle bir manzara ile karşılaşmamıştı.

10 maçta 25 puan kaybeden Bursaspor, 1998-1999 sezonunda tarihinin en kötü maratonunu yaşadı. 10 maçta sadece 2 puan toplayan Yeşil-beyazlılar, 1978-1978 sezonunda 3, 1986-1987 sezonunda ise 4 puan toplayabilmişti. Bursaspor önündeki maçlarda da puan kaybı yaşamaya devam ederse, kulübün kuruluşundan bu yana en kötü maç serisini yakalamış olacak.

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.