Kartal Utaka’yı bekliyor

Kartal Utaka’yı bekliyor

Ligin ikinci yarısına Antalyada hazırlanan Konyasporda idmanlar neşe içerisinde geçiyor. Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, anlaşmaya vardıkları Nijeryalı futbolcu John Utakanın bugün Antalyada kampa katılacağını söyledi

Belek kampı ile sezonun ikinci devresine hazırlanan Konyaspor’da idmanlar neşe içerisinde sürüyor. Yeşil-Beyazlılar dün güne sabah yapılan koşu çalışması ile başladı. Teknik direktör Ziya Doğan'ın yokluğunda antrenörler Tacettin Doğan, Abdullah Güllü, Erol Mıngır ve Hakan Polat gözetiminde yapılan çalışmada futbolcuların hırsı sevindirdi. Çalışmaya hasta olan ve dinlendirilen Erdinç Yavuz dışında tüm oyuncular katıldı. Serkan Şahin bir süre fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde koşu yaptıktan sonra salonda çalışmasına devam etti. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 3 seri olarak yapılan tempolu koşular ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.
FATİH TEKKE ZOR GİBİ
Konyaspor’da transfer döneminin ilk günlerinden itibaren ismi anılan ancak Yeşil-Beyazlıları sürekli oyalayan Fatih Tekke transferinden vazgeçilme noktasına gelindi. Beşiktaş’tan ayrılması kesinleşen ancak henüz Konyaspor’a net cevabını vermeyen yıldız futbolcunun 10 Ocak’a kadar süre istemesi yönetimin moralini bozdu. Forvet hattına Nijeryalı forvet Utaka’yı dahil etmek üzere olan Konyaspor’un büyük ihtimalle Fatih Tekke’den vazgeçeceği öğrenildi. Ancak forvete en az iki takviye isteyen Ziya Doğan’ın, Utaka alınması durumunda bile Fatih Tekke’yi kadrosunda görmek istediğini yönetime ilettiği belirtildi.
KARAPINAR: UTAKA KAMPA KATILACAK
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, anlaşmaya vardıkları Nijeryalı futbolcu John Utaka’nın bugün Antalya’da kampa katılacağını söyledi. Karapınar, yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini, yeni transferlerle sezonun ikinci devresinde bambaşka bir Konyaspor izlettirmek istediklerini ifade etti. Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Karapınar, anlaşmaya vardıkları İngiltere Championship takımlarından Portsmouth’ta forma giyen ve son dünya kupasında da Nijerya Milli Takımı ile mücadele eden John Utaka’nın da yarın Antalya’daki kampa katılacağını belirtti. Fatih Tekke’nin de 10 Ocak’a kadar süre istediğini hatırlatan Karapınar, “Fatih bize, İstanbul kulüplerinden teklif gelmemesi durumunda ilk tercihinin Konyaspor olacağını söyledi. 10 Ocak’ta kararını açıklayacak” dedi. Karapınar, Galatasaray forması giyen Musa Çağıran’ı sezon sonun kadar kiralamak için girişimde bulunduklarını, bu transferi de en kısa sürede sonuçlandırmak istediklerini sözlerine ekledi.
Öte yandan Spor Toto Süper ligde 2010-2011 sezonunun ikinci yarısı 21 Ocak 2011 Cuma günü Beşiktaş ile Bucaspor arasında yapılacak maçla başlayacak. Konyaspor, ligin ikinci yarısında 8 maçını içeride, 9 karşılaşmasını da deplasmanda oynayacak. Programa göre, süper ligde 18. hafta maçları, 21-22-23-24 Ocak 2011 tarihlerinde oynanacak. Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonunun 34. ve son hafta maçları 22 Mayıs 2011 tarihinde yapılacak. Ligde, devre arası tatili sürüyor. Ancak, heyecan 11-12 Ocak tarihlerinde yapılacak Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarıyla devam edecek.
Ligde, 21 Ocak Cuma günü Beşiktaş-Buca maçıyla açılacak. İkinci yarının ilk haftasının programı şöyle.  22 Ocak Cumartesi günü; Manisaspor-Kardemir Karabükspor, Trabzonspor-Ankaragücü, Gençlerbirliği-Eskişehirspor ve Medical Park Antalyapor-Fenerbahçe. 23 Ocak Pazar: Konyaspor-Bursaspor, Kasımpaşa-Gaziantepspor, Galatasaray-Sivasspor. 24 Ocak Pazartesi: Kayserispor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor.  
Konyaspor, ligin ikinci yarısında, 8 karşılaşmasını içi sahada, 9 maçını da deplasmanda oynayacak. Yeşil-beyazlılar, 4 büyüklerden sadece Beşiktaş’ı konuk ederken, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile dışarıda karşı karşıya gelecek. Konyaspor’un iç sahada oynayacağı bir diğer önemli maç ise, ilk hafta ki Bursaspor karşılaşması. Temsilcimiz, 14 ve 15. hafta üst üste Kasımpaşa ve Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak.  
Kartallar, düşme hattındaki takımlardan Bucaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği ile deplasmanda, Sivasspor ile de içeride mücadele edecek. Konyaspor’un ligin ikinci yarısında içi ve dış sahada yapacağı maçlar şöyle. İç saha: Bursaspor, Gaziantepspor, İstanbul BŞ, Ankaragücü, Antalyaspor, Manisaspor, Beşiktaş ve Sivasspor. Deplasman maçları: Eskişehirspor, Bucaspor, Karabükspor, Fenerbahçe, Trabzonspor, Kayserispor, Kasımpaşa, Geneçlerbirliği ve Galatasaray.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.