Kartal, umuda uçtu

Kartal, umuda uçtu

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Bucaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor’da 3 puan almak için adeta seferberlik ilan edildi

Konyaspor İzmir yolcusu. Yarın deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak olan Konyaspor'da, hazırlıklar galibiyet ümidiyle yapılıyor. Çarşamba günü ve dün taktik ağırlıklı çalışmalar yapan yeşil-beyazlı takımda, moral iyi. Her iki gün de gerçekleştirilen antrenmana Milli takımlarda bulunan futbolcularla birlikte kaleci Orkun Usak ve Mehmet Sedef katılmazken, Muamer Salibasic takımdan ayrı çalıştı. Ülkesinin Milli takımında bulunan Tazameta dün Konya’ya gelereke takıma katıldı.  Kere ve Kamil Zayatte ile birlikte Ümit milli takımda bulunan Musa Çağıran ve A2 Milli takımda yer alan Mehmet Batdal ve Serkan Şahin dün akşam saatlerinde İzimir’e gelerek kampa katıldılar. Dün, ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 ile devam etti. Futbolcular taktik çift kale maçın ardından yapılan şut çalışması ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.
KONYASPOR İZMİR’DE
Konyaspor’da İzmir yolculuğu programı değişti. Kartallar, dün öğleden sonra İzmir’e giderek Swiss otel Grand Efes otelde kampa girdiler. Buca maçının hazırlıkları bugün, Altay kulübünün tesislerinde yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak. Bu arada, Bucaspor-Konyaspor maçının biletleri de Çarşamba günü satışa çıkartıldı. Futbolseverler, maçı kale arkası tribünlerden 5, maraton tribünden 10 ve kapalı tribünden 20 lira ödeyerek izleyebilecekler.
ALİ DERE İDDİALI KONUŞTU
Konyaspor’un genç futbolcusu Ali Dere, yeniden yapılanan takımda ilk haftalarda uyum sorunu yaşadıklarını ve bununda beraberinde istenmeyen sonuçları getirdiğini belirtti. Bucaspor ile oynanacak karşılaşmadan alacakları 3 puanla çıkışa geçeceklerini ve Konyaspor'u hak ettiği yere taşıyacaklarına inandığını söyleyen Ali Dere açıklamasını şöyle sürdürdü.  "İstemediğimiz sonuçlar alıyoruz. Ama biz kendimize ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Gerçekten iyi bir takıma sahibiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Biraz uyum sorunu yaşadık. Daha fazla çalışarak bu sorunu da ortadan kaldıracağımıza inanıyorum. Futbolun içerisinde bunlar var. İllaki istenmeyen sonuçlar alıyorsunuz. Ama biz bunları bir an önce telafi edeceğiz. Çünkü önümüzde daha 14 maç var. Biz herkesten fazla başarılı olmayı istiyoruz. Çünkü Konyaspor'un oyuncusuyuz ve Konyaspor'un hak ettiği yerlerin bulunduğu sıralamalar olmadığını biliyoruz. Bir an önce başarılı sonuçlar alarak ligde kalmayı hedefliyoruz. Bunun içinde önümüzdeki ilk engel Bucaspor maçı. Bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak çıkışımızın başlangıcını yapmak istiyoruz." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.