Kartal, taktik çalıştı

Kartal, taktik çalıştı

Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek olan Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Önceki gün yapılan antrenmanda Basem Abbas’ın çatal ve bıçakla saldırdığı İbrahim Ege’ye pazartesi gününe kadar izin verildi

Konyaspor’da, Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Ligde, 14 puanla tehlike hattında yer alan yeşil-beyazlılar, Pazar günü, bu yıl ligde umduğunu bulamayan ve orta sıralarda yer alan Galatasaray ile oynanacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürmekte. Seyircisi önünde yapacağı ilk yarının son maçını kazanarak devreyi 17 puanla tehlike hattının üzerinde bitirmeyi amaçlayan temsilcimizde, bu önemli karşılaşma öncesi önemli bir eksik yok. Moral iyi.
Konyaspor’un önceki akşam, Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanına, takımla birlikte henüz çalışmalara katılmayan Murat ile izinli olan İbrahim Ege katılmadı.  Antrenmanda, bazı futbolcular kanattan yapılan ortalarla gol çalışması yaparken, diğerleri ise taktik çalıştılar. Daha sonra tüm futbolcular sağ ve soldan yapılan ortalarla gol çalışmasına katıldılar. Tüm futbolcuların hırslı bir görüntü verdiği ve kıran kırana geçen antrenman  açma-germe hareketleriyle sona erdi..
Kartallar bugün de taktik çalışacaklar ve yarın ter atarak Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayacaklar. Öte yandan, Pazar günü saat 16.00’da oynanacak maçın bilet ücretleri de biletx gişelerinden satışa çıkartıldı. Konyaspor taraftarları, karşılaşmayı kale arkası tribünlerden 10, eski yeşil, yeni yeşil ve maraton tribünlerinden 25 ile kapalı tribünden 100 TL ödeyerek izleyebilecekler.. Konuk taktım bilet ücretleri de 25 TL olarak açıklandı.    
FATİH TEKKE’Yİ ALMAK İSTERİZ
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan ve devre arasında başka bir takıma gitmesine kesin gözüyle bakılan Fatih Tekke'yi Konyaspor'da görmek istediklerini söyledi. Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan ve devre arasında başka bir takıma gitmesine kesin gözüyle bakılan Fatih Tekke için kulübüyle görüştüklerini ve oyuncunun da bir Anadolu takımında oynamak isterse Konyaspor'a gelebileceğini söylediğini anlatan Karapınar sözlerine şöyle devam etti, "Yaklaşık 2.5 aydır hem yurt içinde hem yurt dışında transfer için çalışmalar yapıyoruz. Bizim teknik ekibimizden 3-4 kişi Arjantin ve Avrupa'nın tamamını tarayarak bazı futbolcularla ilgili araştırma yaptı. Transferler elbette yapılacak ama yabancı transferler çok kolay değil. Mevcut yabancılardan gönderebilecekleriniz var ise onlar gittikten sonra transfer yapabilirsiniz. Şuan için 2 yabancı hakkımız görünüyor. 2 tane yabancı oyuncuyu mutlaka alacağız. Yerli oyuncuları da transfer etmek istiyoruz. Ligimizi bilen, direk takıma katkı sağlayacak oyuncular almak istiyoruz. Fatih Tekke için Beşiktaş Kulübü ile de görüştük. Fatih Tekke, bir Anadolu kulübünde oynamak isterse Konyaspor'a gelebileceğini de söyledi. İnşallah kendisiyle de anlaşırız. Fatih Tekke'yi takımımızda görmek isteriz. Fatih Tekke gibi kişiliği, futbolu üst seviyede olan bir futbolcunun Konyaspor'a katacağı çok şey vardır"
Konyaspor Kulübü Başkanı Karapınar, 27 kişilik kadrodan devre arasında gönderilecek oyuncuların Galatasaray maçı sonrası teknik direktör Ziya Doğan'ın vereceği rapor doğrultusunda belli olacağını sözlerine ekledi.
İBRAHİM EGE'YE  İZİN VERİLDİ
Konyaspor yönetimi, İbrahim Ege ile ilgili bir açıklama yaptı. Yönetimin açıklaması şöyle: “Kulübümüz tarafından oyuncumuz İbrahim Ege'ye önceki gün yapılan antrenman sırasında ve sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle kendi isteği ve teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın da onayıyla 20 Aralık Pazartesi gününe kadar izin verildi. Takımımızın önceki gün yapılan antrenmanında Basem Abbas ile bir pozisyon sonrasında gerginlik yaşayan oyuncumuz İbrahim Ege, arkadaşlarının da araya girmesiyle barıştırılmış, antrenmanın tamamlanmasının ardından yemek sırasında iki oyuncumuz yine birbirleriyle tartışmışlar ve tartışma büyümeden önlenmiştir. Daha sonra teknik direktörümüz Ziya Doğan tarafından her iki oyuncu ile de birer görüşme yapılmış ve görüşme sonrasında ortada herhangi bir sorunun kalmadığı belirtilmiştir. Oyuncularımızdan İbrahim Ege teknik direktörümüz Ziya Doğan'dan izin istemiş, takım arkadaşlarının da katılımıyla yapılan toplantı sonrasında kendi talebi doğrultusunda oyuncumuz İbrahim Ege'ye, 20 Aralık Pazartesi gününe kadar izin verilmiştir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.