Kartal lider sever

Kartal lider sever

Atiker Konyaspor bugün deplasmanda lider Beşiktaş’a konuk olacak Vodafone Arena'da saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek.

Atiker Konyaspor  Spor Toto Süper Ligin 19. haftasında bugün  lider Beşiktaş’a konuk olacak. Vodafone Arena'da saat 20.00'dabaşlayacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın, Mehmet Cem Hanoğlu yaparken maçın 4. hakemi ise Serkan Tokat.

LİGDE 32. RANDEVU

Atiker Konyaspor ile Beşiktaş bugün oynayacakları maçla ligde 32. Kez karşı karşıya gelmiş olacak.Beşiktaş, geride kalan 31 maçtan 17'sini kazandı, 10'unda berabere kaldı, 4'ünü kaybetti.

Lig maçlarında Beşiktaş'ın 61 golüne, Konyaspor 27 golle karşılık verdi. Bu arada, iki takım arasındaki 31 lig maçından Konyaspor 11'inde gol atamazken, Beşiktaş ise sadece 4'ünde gol yollarında suskun kaldı.

BEŞİKTAŞ’A KARŞI KOLAY KAYBETMİYOR 

Atiker Konyaspor, bugün karşılaşacağı rakibi Beşiktaş’a karşı son dönemde maç kaybetmiyor. Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle oynadığı son 10 resmi maçının sadece 3’ünden mağlubiyetle ayrıldı. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan maç ise 2-2 berabere bitti.

Atiker Konyaspor, Beşiktaş’la çıktığı son 10 resmi maçta sadece 3 mağlubiyet aldı. 8 lig ve 2 kupa olmak üzere oynanan son 10 resmi karşılaşmada Anadolu Kartalı, 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Temsilcimiz geçen sezon rakibini 3 kez mağlup etti. Kupada oynanan her iki maçtan da galibiyetle ayrılan ve yarı finale yükselen Atiker Konyaspor, ligde oynanan son maçı da 2-1 galip bitirmişti.

RAKİP EVİNDE HİÇ KAYBETMEDİ

Atiker Konyaspor’un bugün  deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş bu sezon evinde maç kaybetmedi. Sahasında 8 karşılaşma oynayan siyah-beyazlı ekip 6 maçı kazanırken 2 karşılamadan beraberlikle ayrıldı.  Beşiktaş  bu maçlarda 18 gol atıp 7 gol yedi.

KONYASPOR  12 PUAN TOPLADI

Atiker Konyaspor  bu sezon deplasmanda 9 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 3 galibiyet 3 beraberlik 3 yenilgi aldı. Atiker Konyaspor bu maçlarda 12 gol atıp 10 gol yedi.  Yeşil-beyazlı ekip dış sahada 12 puan toplarken deplasman sıralamasında ise 8. sırada yer aldı.

BAJİC BEŞİKTAŞ’I SEVİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında Vodafone Arena Stadyumu'nda ligde lider konumda bulunan Beşiktaş'a konuk olacak olan Atiker Konyaspor'da, Riad Bajic'in Beşiktaş'a olan performansı taraftarı heyecanlandırıyor. Atiker Konyaspor'un Beşiktaş ile oynadığı son 4 maçta 3 kez fileleri havalandıran golcü futbolcu gösterdiği performans ile Beşiktaş'a gözdağı veriyor. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'in 2.hafta maçında Atiker Konyaspor'un Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı maçta takımının gollerini kaydeden Riad Bajic, geçtiğimiz sezon ise Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Konyaspor'un Beşiktaş'ı Olimpiyat Stadyumu'nda 2-1 yendiği maçta da fileleri havalandırmayı başarmıştı.

CENKLE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak maç aynı zamanda gol krallığında 2 iddialı oyuncuyu da karşı karşıya getirecek. Attığı 12 golle gol krallığı listesinde ilk sırada olan Cenk Tosun ile attığı 9 golle sıralamada ikinci sırada olan Riad Bajic,  bu akşam kozlarını paylaşacak. Hiç penaltı golü atmadan ve Cenk Tosun’a göre 2 maç daha az oynayan Riad Bajic, sezonun ilk yarısında oynanan Beşiktaş maçında ağları 2 kez havalandırmıştı. Çaykur Rizespor ile oynanan maçta attığı golle kulüp tarihine geçen ve hafta içi sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatan Riad Bajic’in gözü bu maçta.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum