Kartal Kupada moral arayacak

Kartal Kupada moral arayacak

İkinci yarının açılış maçında evinde Galatasaray’a yenilen ve hakem Mete Kalkavan’ın haksız kararlarına maruz kalan Atiker Konyaspor kupa maçında bugün evinde Kızılcabölükspor ile karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. hafta bugün  oynanacak 6 karşılaşma ile başlayacak.  Ziraat Türkiye Kupası H Grubunda mücadele eden Atiker Konyaspor,  6.hafta maçında bugün evinde Kızılcabölükspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 17.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Yardımcılıklarını Cumhur Altay ve Mehmet Kısal yapacak Maçın dördüncü hakemi ise .serkan ERgül olacak.

KUPADA  MORAL ARAYACAK

Hafta sonu sezonun ikinci yarısının açılış maçında Galatasaray’a yenilen  ve hakem Mete Kalkavan’ın haksız kararlarına maruz kalan Atiker Konyaspor  bu karşılaşmayı kazanarak moral bulmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip  rakibi Kızılcabölükspor’u yenerek grup liderliğini sürdürmek istiyor.

İLK MAÇI FARKLI KAZANDI

Atiker Konyaspor rakibi ile deplasmanda oynadığı ilk maçı 4-0 kazanmıştı.  Yeşil-beyazlı ekip  bu kez evinde oynamanın avantajını da kullanarak rakibini  geçerek  bir üst tura daha da yaklaşmak istiyor.  Grupta lider olan Atiker Konyaspor 4 maçta 2 beraberlik 2 galibiyet alarak 8 puan topladı ve haftaya grubun zirvesinde girdi.

TEK GOL YEDİ

Atiker Konyaspor  H Grubunda 8 puanla lider. Yeşil-beyazlı ekip bugüne kadar 4 karşılaşma oynadı. Atiker Konyaspor  oynadığı 4 maçta sadece tek gol yedi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda kalesinde sadece tek gol gördü. Atiker Konyaspor bu golü Gümüşhanespor deplasmanında yedi. Yeşil-beyazlı ekip kupada oynadığı maçlarda bugüne kadar tek gol yerken rakip fileleri ise 8 kere havalandırdı.

RAKİP GURUP SONUNCUSU

Kartal’ın Ziraat Türkiye Kupası H grubunda bugün karşılaşacağı Kızılcabölükspor  grubun son sırasında bulunuyor. Spor Toto 3.Lig 1. Grupta mücadele eden Denizli temsilcisi  kupada henüz galibiyet alamadı.  Sarı-kırmızılı ekip oynadığı 4 maçta  1 beraberlik 3 yenilgi aldı. Kızılcabölükspor bu maçlarda 1 gol 11 gol yedi.  

DİĞER MAÇ YARIN OYNANACAK

Atiker Konyaspor’un lider olduğu H grubunda diğer karşılaşma Gümüşhanespor ile Trabzonspor arasında oynanacak. Saat 14.00’da başlayacak karşılaşma  Gümüşhane Yenişehir Stadyumunda oynanacak.  Karşılaşma öncesi Gümüşhanespor 7 puanla grup 2.’si,Trabzonspor ise 5 puanla 3.basamakta yer alıyor.

KUPADA GÜNÜN PROGRAMI

Ziraat Türkiye Kupası  5.hafta bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Bugün oynacak maçların programı şu şeklide :  12.00 Boluspor-Kayserispor (Bolu Atatürk), 12.00 Anagold 24 Erzincanspor-Tuzlaspor (Erzincan 13 Şubat), 14.00 İnegölspor-Çaykur Rizespor (İnegöl İlçe), 17.00 Atiker Konyaspor-Kızılcabölükspor (Konya Büyükşehir Belediye), 17.45 Bursaspor-Akhisar Belediyespor (Bursa Büyükşehir Belediye), 19.45 Elazığspor-Galatasaray (Elazığ Atatürk)

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.