Kartal kendine geldi

Kartal kendine geldi

İstanbul Başakşehir’e evinde 3-0 gibi farklı bir skorla yenilen Atiker Konyaspor önce Fenerbahçeyi deplasmanda daha sonra ise Bursaspor’u evinde yenerek yeni bir çıkış yakaladı. Yeşil-beyazlı ekip ayrıca uzun bir aradan sonra evinde galibiyet aldı

Atiker Konyaspor Bursaspor yenerek iç sahadaki galibiyet hasretine son verdi Atiker Konyaspor ligde 3 maç sonra evinde kazandı. Bursaspor’u 2-0'la geçen yeşil-beyazlı ekip 2, 5 aylık galibiyet hasretine son verdi. Temsilcimiz Bursaspor maçından önce oynadığı son 3 maçta Antalyaspor ve Trabzonspor ile berabere kalırken, Başakşehir'e mağlup olmuştu.

3 YENİLGİ DE İSTANBUL TAKIMLARINDAN

Spor Toto Süper Ligin 24.hafta maçında sahasında  Medipol Başakşehir’e  3-0 yenilen Atiker Konyaspor bu sezon evinde 3. yenilgisini aldı. Yeşil-beyazlı takım bu 3 yenilgiyi de İstanbul temsilcilerinden aldı. Bu sezon evinde 12 maça çıkan Atiker Konyaspor bu maçlarda 4 galibiyet 5 beraberlik 3 yenilgi alarak 17 puan topladı. Atiker Konyaspor bu maçlarda 12 gol atıp kalesinde 13 gol gördü.   Yeşil-beyazlı ekip evinde İstanbul temsilcisi Beşiktaş ile 2-2 berabere kalırken Kasımpaşa’yı ise 2-1 yendi.  Atiker Konyaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de evindeki üçüncü yenilgisini Medipol Başakşehir karşısında aldı. Yeşil-beyazlı ekip, bu maçtan önce evinde sadece Fenerbahçe ve Galatasaray’a mağlup olmuştu. Başakşehir karşısında 3-0 mağlup olan temsilcimiz, sahasında üçüncü yenilgisini aldı. Temsilcimiz aynı zamanda bu sezon taraftarının önünde en farklı mağlubiyetini aldı.

DEPLASMANDA ÇIKIŞA GEÇTİ

Bu sezon geçtiğimiz sezona oranla daha kötü bir performans ortaya koyan Atiker Konyaspor  Fenerbahçe karşısında aldığı tarihi galibiyetle bu sezon deplasmanda 5. kez kazanmanın mutluluğunu yaşadı.  Yeşil-beyazlı ekip 13 kez dış sahada maça çıkarken bu maçların beşinden puansız ayrılırken diğer maçlarda ise 5 galibiyet 3 berberlik alarak 18 puan topladı. Atiker Konyaspor bu maçlarda 17 gol atıp 19 gol yedi.  

GÖZLER KUPADA

Atiker Konyaspor’da gözler Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak Sivasspor maçına çevrildi. Anadolu Kartalı, mücadeleden galip ayrılarak yarı finale çıkmanın hesabını yapıyor. Konyaspor çeyrek final rövanş maçında karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Atiker Konyaspor - Sivassspor maçının biletleri satışa çıktı

Konyaspor - Sivasspor maçı biletleri Passolig satış kanallarından satıla çıktı. Mücadelede Passsolig zorunluluğu bulunmuyor. Bilet fiyatları 5 ile 25 TL arasında değişen fiyatlarda satılıyor.

BİLET FİYATLARI ŞU ŞEKİLDE:

Medaş Batı Alt Tribünü         25 TL

Medaş Batı Üst Tribün          20 TL

Doğu Alt Tribünü                  10 TL

Spor Toto Doğu Üst              5 TL

Güney Alt/Üst Tribünü          5 TL

Kuzey Alt/Üst Tribünü          5 TL

Misafir Takım Tribünü           6,5 TL

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.