Kartal güven verdi

Kartal güven verdi

İkinci yarının ilk maçında şampiyonluk mücadelesi veren Bursasporla karşılaşan ve ortaya koyduğu mücadele ile geride kalan maçlar öncesi umut veren yeşil-beyazlılar, Eskişehir hazırlıklarına başladıla

Konyaspor’da, Bursaspor beraberliğiyle yüzler güldü. Moral yerinde.  Süper ligde geçen yılın şampiyonu ve bu yıl da şampiyonluk mücadelesi veren renktaşları  Bursaspor karşısında, ligin ilk yarısına oranla daha iyi bir görüntü veren yeşil-beyazlılar, performanslarıyla gelecek için de umut verdiler. Kartallar’da, ara transfer döneminde alınan Polonyalı kaleci Mariusz Pawelek, Polonyalı golcü Marcin Robak ile birlikte Musa Çağıran, Ertuğrul Arslan ve Emre Yüksektepe ilk 11’de görev yaptı.. İngiltere Championship takımlarından Hull City takımından transfer edilen defans oyuncusu Kamil Zayatte ile Fransa futbol Federasyonundan yazısı gelmediği için lisansı çıkartılamayan Alvaro Perez Mejia ise forma şansı bulamadı. Konyaspor’da, ikinci yarının ikinci haftasında, pazartesi günü Eskişehir deplasmanında oynanacak maçın hazırlıkları dün, Bursaspor maçında forma giymeyen ve yeni transferlerin katıldığı antrenmanla başladı. Bursa maçında oynayan futbolcular ise dün dinlendiler.  Bugün yapılacak antrenmana tüm futbolcular katılacak.
KARAPINAR, OYUN UMUT VERDİ
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, yeni transferlerle çıktıkları ikinci devrenin ilk maçında Bursaspor karşısında iyi bir mücadele ve oyun sonrasında 1 puanla ayrıldıklarını belirtti. Başkan Karapınar, oynanan oyunun gelecek adına umut verdiğini ve bir an önce başarılı sonuçlar alarak alt sıralardan kurtulmak istediklerini söyledi.
"Bursaspor karşısında galibiyet alsaydık hem çok daha iyi bir başlangıç yapmış olacak hem de kamuoyuna ve camiamızda daha fazla güven vermiş olacaktık"  diye konuşan başkan Bahattin Karapınar, sözlerini şöyle sürdürdü. "Her şeye rağmen oynadığımız oyun gelecek adına bize ümit verdi. 17 çok önemli maçtan bir tanesini puanla kapattık. Kalan 16 maçımızdan alabileceğimiz en yüksek puanları almak zorundayız. Puan cetvelindeki yeri maalesef Konyaspor'a yakışmıyor. Bunu bir an önce yukarılara taşımamız gerekir. Bunun içinde saha içerisinde oyuncularımız, saha dışında da bütün camia olarak kenetlenerek Konyaspor'u ligde bırakmamız gerekir. Bu hedefe ulaşma adına azami çalışmamız lazım. Yaptığımız transferlerin takıma uyumu ve çabuk adapte olmaları Konyaspor adına sevindirici. Çünkü devre arasında yapılan transferlerin takımlara uyum sağlamalarının zaman aldığı gerçeği göz önüne alındığında takımımızın bu konuda şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Oynayan transferlerimiz ilerleyen haftalarda takımımıza daha fazla katkı sağlayacağını gösterdi. Bundan sonraki maçlarımızda bu katkıların daha da artacağını düşünüyorum. Yeni transferlerimizin hazırlık maçı bile yapmadan bir lig maçına çıkması ve ilk kez bir arada oynamalarına rağmen başarılı bir mücadele ortaya koymaları gelecek adına sevindirici. Daha fazla takım oyunu oynayarak, daha fazla mücadele ederek, rakiplerden daha fazla koşarak ve isteyerek alacağımız başarılı sonuçlarla ikinci yarıyı daha rahat geçirmek istiyoruz."
Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında deplasmanda oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasının zorluk derecesi yüksek bir maç olduğunu da sözlerine ekleyen Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar, "Eskişehirspor maçına mutlaka kazanmak için gideceğiz. Çünkü alt sıralardan kurtulma adına çok acil puanlara ihtiyacımız var. Kadrosu çok güçlü olan ve ligin en iyi ekiplerinden biri olan Eskişehirspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Bunu biliyoruz. Ama Konyaspor'da yapmış olduğu takviyelerle güçlü bir duruma geldi. Yeni oyuncularımızın bu hafta yapacakları antrenmanlar daha fazla kaynaşmalarına sebep olacak. Bunun da karşılığını sahada göreceğiz" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.