Kartal, güç depoluyor

Kartal, güç depoluyor

Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, hem oksijen hem de güç depoluyor. Yeşil-beyazlılar, kamptaki üçüncü hazırlık maçını bugün Spartak Moskova ile oynayacaklar

Konyaspor, Belek kampında oynadığı ikinci özel maçta göz doldurdu. Ligin ikinci yarısına Adora otelde kamp yaparak hazırlanan yeşil-beyazlılar, Hollanda Eredivise 1. Lig takımlarından Williem 2 ile yaptığı karşılaşmayı yeni transferlerden  Barbaros ve Tazemeta'nın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek moral tazeledi.
Barbaros ile birlikte yeni transferlerden kaleci Pawelek ve Musa Çağıran’ın da oynadığı maçta ligin ilk yarısına oranla daha organize futbol sergileyen Kartallar, ikinci yarı öncesi umut verdiler. Konyaspor, Hollanda temsilcisi karşısında en az 5-6 net gol pozisyonundan da yararlanamadı.
Konyaspor’da, hazırlıklar dün sabah yapılan antrenmanla devam etti. Williem maçında oynayan futbolcular dinlenirken, antrenmana bu karşılaşmada oyuna sonradan giren veya oynamayan futbolcular katıldı. Düz koşu ile başlayan çalışma çift kale taktik maçıyla devam etti. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Kartallar, Belek kampında son özel maçı, bugün  Rusya 1. Ligi'nin güçlü takımlarından Spartak Moskova ile yapacaklar. Karşılaşma saat 17.30’da başlayacak ve Antalya Mardan stadı dış sahada oynanacak. Geceyi Belek kampında geçirecek olan yeşil-beyazlılar 14 Ocak perşembe günü sabah izine ayrılacaklar.. Konyaspor’da, Bursaspor maçının hazırlıkları iki günlük izinin ardından 16 Ocak Pazar günü Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde başlayacaklar.
Konyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Polonya 1. liginden transfer edilen milli oyuncu Marcin Robak önceki gün öğle saatlerinde Belek’e gelerek kampa katıldı. Robak, dün sabah, Belek’te bulunan özel bir sağlık kurumunda kontrolden geçirildi. Çalışmalara dün öğleden sonra özel antrenmanla başlayan Robak Cuma günü Konya’da düzenlenecek törende kendisini yeşil-beyazlı formaya başlayan imzayı atacak. Bilindiği gibi Robak’ın transferini Şeker AŞ gerçekleştirmişti. Bu arada, ismi açıklanmayan yerli bir golcü futbolcuyla görüşmeler sürdürülmekte. Fatih Tekke’nin gelmemesi hamlinde bu futbolcunun transfer edileceği öğrenildi. 
Konyaspor’un önceki gün Williem ile oynadığı özel maçı bazı yöneticilerde izledi. Karşılaşmada, başkan Bahattin Karapınar, ikinci başkan ve mali işler sorumlusu Harun Aydın, başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet, as başkan Mehmet Soylu ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Uvat takımı yalnız bırakmadı. Takımın her iki yarıda da ortaya koyduğu mücadeleden, kazanma hırsından sonuçtan memnun kalan başkan Bahattin Karapınar ve yöneticiler karşılaşmanın ardından teknik heyet ve oyuncuları kutladılar.
BELEK'TE TEKKE PAZARLIĞI !..
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ile Beşiktaş Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun, Antalya'nın Belek tatil beldesinde Fatih Tekke'nin transferi konusunda pazarlık yaptığı iddia edildi. Konyaspor Başkanı Karapınar ve Beşiktaş Transfer Komitesi Üyesi Zülfükaroğlu Belek tatil beldesindeki Adora Golf Oteli'nin sahasında Konyaspor'un Hollanda Birinci Ligi takımlarından Willem ile oynadığı hazırlık maçında bir araya geldi. Maçı birlikte izleyen Karapınar ile Zülfikaroğlu, yeşil-beyazlı takımın transfer gündeminde olan ve İstanbul takımları dışında Konyaspor'da oynayabileceği sözü verdiği iddia edilen Fatih Tekke'nin transferi için pazarlık yaptığı iddia edildi. Gazetecilerin fotoğraflarını çektiğini gören Zülfikaroğlu, maçın bitmesini beklemeden Karapınar'ın yanından ayrıldı. Karapınar da görüşme hakkında bilgi vermedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.