Kartal Ege’de puan avında

Kartal Ege’de puan avında

Atiker Konyaspor sezonun ilk yarısının son maçında bugün deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı Ümit Öztürk yönetecek

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden  Atiker Konyaspor sezonun ilk yarısının son maçında bugün deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.  Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Asım Yusuf Öz yaparken, maçın dördüncü hakemi Bülent Birincioğlu. 

SÜPER LİGDE 7. SINAV

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında konuk olacağı Akhisar Belediyespor ile bugün 7. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında bugüne kadar Süper Lig'de oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Geçen sezon Konya'da oynanan maç 1-1 sona ererken, Manisa'da oynanan maçı Atiker Konyaspor 2-0 kazanmıştı. Temsilcimiz 2013-2014 sezonunda rakibini Konya'da 4-0 yenerek en farklı galibiyetini almıştı.

UNVANINI KORUMAK İSTİYOR

Yeşil-beyazlı ekip ilk yarının son haftasında  deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Avrupa macerasını tamamladıktan sonra ligde çıkışa geçen Atiker Konyaspor sezonun ilk yarısını galibiyetle noktalamak istiyor.  Son 6 haftadır maç kaybetmeyen ve kupada da yenilmeyen yeşil-beyazlı ekip bu maçta da kaybetmeden üst sıralarla bağını koparmak istemiyor

KARTAL DEPLASMANDA UÇUYOR

Yeşil-beyazlılar bu sezon ligin ilk 15 haftasında 8 deplasman maçına çıkarken 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 12 puan topladı. 12 gol atıp 9 gol yiyen yeşil-beyazlılar +3 averajla deplasman tablosunda 5.sırada yer aldı.  Atiker Konyaspor’un bu sezon deplasmanda  konuk olduğu karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle: “Rizespor 1-1 Konyaspor, Antalyaspor 1-3 Konyaspor, Trabzonspor 1-0 Konyaspor, Başakşehir 1-1 Konyaspor, Bursaspor 2-0 Konyaspor, Gaziantepspor 0-3 Konyaspor, Alanyaspor 2-3 Konyaspor, Karabükspor 1-1 Konyaspor.”

AKHİSAR EVİNDE KAZANAMIYOR

Atiker Konyaspor’un rakibi Akhisar Belediyespor, sahasında maç kazanmakta zorlanıyor.

Ligde 17 puanla 14.sırada yer alan Ege ekibi, taraftarının önünde şu ana kadar sadece 7 puan toplayabildi. Akhisar, Spor Toto Süper Lig’de taraftarının önünde şu ana kadar çıktığı 7 maçta, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Yeşil-siyahlı ekip deplasmanda ise 10 puan topladı.

Ligde son 2 haftada galip gelemeyen Akhisar Belediyespor’un ligdeki en golcü ismi ağları 4 kez havalandıran Hugo Rodallega olarak göze çarpıyor.

GALATASARAY MAÇI DEVREDEN SONRA OYNANACAK

Spor Toto Süper Ligde 2016-2017 sezonunun devre arası hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. Sezonun 17. Hafta maçları ise 14-16 ocak tarihleri arasında oynanacak. Atiker Konyaspor da evinde oynayacağı Galatasaray maçını 14-16 ocak tarihleri arasında açıklanacak bir gün ve saatte oynayacak.

ÖZTÜRK İLE 3. MAÇ

Atiker Konyaspor, genç hakem Ümit Öztürk yönetiminde 3.maçına çıkacak

Konyaspor, Ümit Öztürk ile bu sezon 3.maçına çıkacak. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Akhisar Belediyespor maçın görevlendirilen Ümit Öztürk, Konyaspor’un 29 Ekim'de deplasmanda 2-0 kaybettiği Bursaspor lig ve 14 Aralık'ta 0-0 berabere biten Trabzonspor kupa maçlarında görev yaptı.

4 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Atiker Konyaspor’da  Ömer Ali,  Ali Turan Milosevic ve Rangelov  Akhisar Belediyespor maçı  öncesinde kart sınırında bulunan oyuncular. Bu isimler zorlu deplasmanda sarı kart görmesi halinde iç sahada oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.