Kartal düşüşte biletler indirimde

Kartal düşüşte biletler indirimde

Atiker Konyaspor son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla düşüşe geçerken yönetim de bilet fiyatlarında indirime gideceğini açıkladı. Yeşil-beyazlı taraftarlar 30 binin üzerinde kombine almasına rağmen vasat futbol ve kötü sonuçlardan dolayı maçlara ilgi

Spor Toto Süper Ligde aldığı kötü sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatan Atiker Konyaspor’da yönetim bilet fiyatlarında indirime gitme kararı aldı. Avrupa ve ligde istediğini bulamayan Yeşil-beyazlı ekipte  taraftarlar oynanan futbol ve alınan sonuçlardan memnun değil.  Taraftarların Atiker Konyaspor’un ortaya koyduğu vasat ve heyecansız futbol bununla birlikte alınan kötü sonuçlar nedeniyle maçlara olan ilgisi düştü.  Sezon başındaki heyecan ve Avrupa aşkı ile 30 binin üzerinde kombine satan Atiker Konyaspor’da Avrupa ve büyük maçlar dışında taraftarlar maçlara beklenen ilgiyi göstermedi.

AVRUPA TERS ETKİ YAPTI

Atiker Konyaspor taraftarları tarihinde ilk kez Avrupa arenasında boy gösterecek takımlarının ligde de daha iyi olacağını düşünürken geride kalan haftalarda büyük hayal kırıklığı yaşadı.  Spor Toto Süper Lig’in 9.haftasında deplasmanda Bursaspor’a 2-0 mağlup olan Atiker Konyaspor’da kötü gidişat devam ediyor. Süper Lig’de oynadığı son 3 lig maçında sadece 1 puan toplayabilen yeşil-beyazlı ekipte yaşanan düşüş sürüyor. Rakipleri karşısında pozisyon bulmakta ve gol atmakta zorlanan temsilcimiz, taraftarını üzüyor. Bu sezon oynadığı 9 maçın sadece 2’sini kazanabilen Anadolu Kartalı, geçtiğimiz sezonu mumla arıyor. Geçtiğimiz sezon ilk 9 haftada 15 puan toplayan Atiker Konyaspor, bu sezon sadece 10 puan toplayabildi.

TARAFTAR  ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

Geçtiğimiz sezonlardan beri üzerine düşeni  her geçen gün daha da fazlasıyla yapan Atiker Konyaspor taraftarı takımın aldığı sonuçlara ve izledikleri vasatın altı futbola üzülüyor.  Yeşil-beyazlı ekibin evinde 18 maç kaybetmemesine en büyük katkıyı yapan Konyaspor taraftarları  yaşadıkları heyecanı  ve arzuyu  sahada mücadele eden futbolcularda da görmek istiyor.  Sezon başında 30 binin üzerinde kombine alarak takımına destek veren ve futbol şöleni izlemeye heveslenen birçok Yeşil-beyaz sevdalısının hevesi kursağında kaldı.

SABIR TÜKENİYOR

Atiker Konyaspor’un oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar taraftarını üzerken bir taraftan da sabrını ve şevkini kırıyor.  Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Atiker Konyaspor taraftarı takımlarının başarısız sonuçlar almaya devam etmesi ve kötü futbol oynaması halinde sabır katsayıları düşmeye devam edecektir

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.