Kartal bugün gidiyor

Kartal bugün gidiyor

Manisaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Konyaspor'da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlılar bugün sabah yapılacak antrenmandan sonra Manisa'ya gidecek.

Cumartesi günü Manisaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Konyaspor'da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlılar bugün sabah yapılacak antrenmandan sonra Manisa'ya gidecek. Kartal'ın tek düşüncesi bu maçı kazanmak

Torku Konyaspor'da, Cumartesi akşamı deplasmanda oynanacak Manisaspor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürüyor. Manisa yolculuğu bugün başlayacak. Yeşil-beyazlıların önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanına Erdinç Yavuz ve Erkan Sekman ile U19 Milli Takımı'nda bulunan Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven katılmadı. Düz koşu ve dinamik ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 ve pas çalışmasıyla devam etti. Kaleciler Kaya, Emrullah ve Ali Çiçek ise, kaleci antrenörü Necati Uzun yönetiminde bir süre ayrı çalıştığı antrenman taktik çalışma ve çift kale maçla tamamlandı. Dün de akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde taktik çalışma yapan Kartallar, bugün sabah antrenman yapacaklar ve öğleden sonra da Manisa’ya giderek kampa girecekler. Torku Konyaspor’da, Manisa maçının hazırlıkları Cuma günü orada gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak.

İBRAHİM ÇINAR ÜMİTLİ KONUŞTU

Torku Konyaspor basın Sözcüsü İbrahim Çınar, yakalanan olumlu sinerjinin Manisaspor maçında galibiyet olarak geri döneceğine inandığını söyledi. Takımda, teknik direktör değişikliğiyle yeni bir hava yakalandığının ve bunun saha içerisine olumlu yansıdığının Karşıyaka maçında görüldüğünü söyleyen sözcü Çınar, açıklamasını şöyle sürdürdü. "Maçta kazanma adına her şeyi yaptık. Rakip kalecinin çıkarttığı net pozisyonlar, direkten dönen toplarımız ve herkesin gördüğü ama hakemin göremediği verilmeyen net bir penaltımız var. Tek eksik bize 3 puanı getirecek goldü. Sahamızda 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama bizi sevindiren şey oyuncularımızın maç kazandıracak olan özgüvenlerini yeniden kazandıklarını görmek. Oyuncularımız saha içerisindeki mücadeleleriyle, hırs ve istekleriyle bunu ortaya koydular. Şimdi önümüzde iyi değerlendireceğimize inandığımız 3 maçımız kaldı. Karşıyaka maçında yakalanan olumlu sinerjinin bize Manisaspor maçında 3 puan olarak geri döneceğine inanıyoruz."

ERGİNER: KONYASPOR'A İYİ HAZIRLANIYORUZ

Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, ''Çok zor geçeceğini düşündüğümüz Torku Konyaspor maçına iyi hazırlanıyoruz'' dedi. Erginer, ligde iç saha ve deplasman ayrımı yapmadan her maçın zorlu geçtiğini, ligin ilk yarısının bitimine 3 hafta kala Torku Konyaspor'a karşı kendi sahalarında önemli bir maça çıkacaklarını ifade etti. Lige maç maç baktıklarını, Torku Konyaspor maçına da bu anlayışla hazırlandıklarını ifade eden Erginer, ''Çok zor geçeceğini düşündüğümüz Torku Konyaspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Tek hedefimiz var, buradan 3 puanla ayrılmak'' dedi.

Torku Konyaspor'da teknik direktör değişikliği yaşandığını hatırlatan Erginer, şöyle konuştu: ''Uğur Tütüneker'le çıktıkları ilk maçta da iyi bir futbol ortaya koydular. Bu hafta biraz daha üstüne katacaklarını düşünüyorum. Bizim de bu maça çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Tek hedefimiz var, buradan 3 puanla ayrılmak. Bunu başaracak güçteyiz. İçeride ya da dışarıda her takımı yenecek güce sahibiz. Bu hafta da istediğimiz oyun felsefesini yansıtarak iyi bir futbolla sahamızda gülen taraf olmak istiyoruz.'' Erginer, Yasir dışında takımda eksik futbolcu bulunmadığını, bugün tam kadro antrenman yapacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.