Kartal Antalya’da güç depoluyor

Kartal Antalya’da güç depoluyor

Konyaspor'un Devre Arası kampı Antalya'da önceki gün akşam saatlerinde başladı Atiker Konyaspor, beş günlük izin sonrasında Antalya Belek'te bir araya gelerek akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarına start verdi.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kamp yapılan hotelin sahasında gerçekleşen antrenman öncesinde, Konyasporlu oyuncularla saha içerisinde bir toplantı yaptı ve sezonun ilk yarısını değerlendirirken, ikinci yarı beklentileri ile ilgili de düşüncelerini paylaştı.

Koşu ve saha içerisine kurulan parkurda yapılan çabukluk ve dayanıklılık çalışması ile başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Antrenman topla oyunla sona erdi.

Sakatlığının tedavisinin ardından Alban Meha ilk defa antrenmana katılırken, Barry Douglas ile birlikte takımdan ayrı olarak antrenör Alper Aşçı gözetiminde çalıştı.

ÇALIŞMALAR DÜN DE DEVAM ETTİ

Devre arası kamp çalışmalarına Antalya Belek'te başlayan Atiker Konyaspor, günün ilk antrenmanını sabah saatlerinde salon ve saha olmak üzere iki bölümde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümü salonda iki grup halinde CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması ile başladı.

Oyuncular daha sonra otel sahasında 4'e 1 ve 6'ya 2 pas ve top kapma çalışması yaptı.

Antrenman 1'e 1, 2'ye 1, 2'ye 2 ve 3'e 2 savunma-hücum organizasyonları ve şut çalışması ile tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.