Kargo şirketleri çöktü!

Kargo şirketleri çöktü!

 'Efsane Cuma', ‘Büyük Cuma’ gibi kampanyalarla birlikte internette alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. İnternet üzerinden siparişlere yetişemeyen kargo şirketleri ise yaşanan yoğunluktan dolayı gönderileri zamanında teslim edemiyor

Online internet siteleri  'Efsane Cuma', 'Süper Cuma', ‘Büyük Cuma’ gibi kampanyalarla birlikte ürünlerde yıl sonu indirimine gitti. Yapılan indirimlere büyük ilgi gösteren vatandaşlar ise internet sitelerine akın etti. İnternet üzerinden siparişlere yetişemeyen kargo şirketleri ise yaşanan yoğunluktan dolayı gönderileri zamanında teslim edemiyor. Bu durumdan ise en çok vatandaşlar mağdur oldu. Önceden 1-2 günde teslim edilen bir gönderinin teslim edilme süresi bir haftaya kadar uzadı. Kargo taleplerine yetişemeyen şirketler ise resmen çöktü. Müşteri hizmetlerine sürekli şikayet telefonları geldiğini kaydeden kargo şirketi yetkilileri, “Bugüne kadar böyle bir yoğunluk yaşamadık. Alışveriş siteleri üzerinden alışveriş yapan vatandaşlarımızın kargolarını zamanında teslim edemiyoruz. Dağıtım noktalarımızda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Önceden 1-2 günde teslim edilen bir kargonun teslim edilme süresi bir haftaya kadar çıktı. Gecikmeden dolayı vatandaşlar sürekli müşteri hizmetlerini arıyor. Elimizden geldiği kadar kargoları en kısa sürede teslim etmek için çalışıyoruz” dedi.

1 GÜNDE TESLİM EDİLİYORDU 1 HAFTAYI BULDU

İnternet üzerinden bebek bezi siparişi veren bir vatandaş ise “İnternetten hesaplı olduğu için bebek bezlerini sürekli alışveriş sitelerinden alıyorum. Önceden 1 günde gelen kargo 4 gündür hala teslim edilmedi. Alışveriş yaptığım gün kargoya verilen siparişim hala dağıtıma çıkmamış. Büyük ihtimal önümüzdeki günlerde kargomu teslim alacağım. Kargo şirketini aradığımda ise yoğunluktan dolayı kargomun hala gönderilmediğini öğrendim” diye konuştu.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum