Konya'da bu yol her gün tıkanıyor! Vatandaş geriliyor

Konya'da bu yol her gün tıkanıyor! Vatandaş geriliyor

İstanbul Yolu Caddesi'nin Zafer Sanayi girişiyle bağlantısının olduğu noktada her akşam trafik durma noktasına geliyor, kornalara yüklenen sürücülerin sinir kat sayısı yükseliyor. Araç sahipleri, yetkililerin buraya çözüm bulmasını talep ediyor

Konya'da günün belli saatlerinde trafikte araç yoğunluğu oluşuyor. İşe gidiş ve işten çıkış saatlerinde Konya trafiği çekilmez bir hâl alıyor. Trafik, özellikle bazı noktalarda dakikalarca durma noktasına geliyor. En fazla araç yoğunluğunun olduğu İstanbul Yolu Caddesi üzerinde sorunlar bitmek bilmiyor.

zafer-sanayi-girisi-20211205-171859.jpg

TRAFİK SIKIŞIYOR SİNİRLER GERİLİYOR!

Her gün akşam saat 18.00 ile 18.30 arasında İstanbul Yolu Caddesi'nin Zafer Sanayi girişine bağlantısının olduğu konumda trafik sıkışıyor, sürücüler kornalara yükleniyor, sinirler geriliyor.

4.png

Caddeyi kullanarak, şehir merkezinden Otogar, Yazır, Sancak, Bosna Hersek Mahallesi'ne, Novaland AVM'ye doğru giden sürücüler ve yolcular, İstanbul Yolu Caddesi üzerinde Zafer Sanayi girişine geldiğinde aynı çileyi çekmek zorunda kalıyor. Sanayiden çıkan onlarca aracın ve işçi servisinin caddeye kaynak yaparak girmeye çalışması trafiği o an için durma noktasına getiriyor.

5.png

SÜRÜCÜLER YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLİYOR

Zaman zaman bu konumda trafik kazaları da aceleden dolayı kaçınılmaz oluyor. Sürücüler ve yolcular, her akşam aynı bölgede aynı mağduriyeti yaşamak istemediklerini dile getirerek, yetkililerden Zafer Sanayi çıkışına bir çare bulmalarını istiyor. Gün içinde genellikle sakin olan bu noktanın, iş çıkış saatlerinde sürücüleri ve yolcuları çileden çıkardığı biliniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum