Karate antrenör semineri başladı

Karate antrenör semineri başladı

Karate Federasyonu faaliyet programı gereği, 2011 yılı antrenör semineri dün Konya Gençlik ve Spor İl müdürlüğü toplantı salonunda başladı.

Karate Antrenör Vize Semineri açılış konuşmasında söz alan Karate Federasyon Başkan Vekili Hikmet Yanartaş, şunları söyledi. “ Karate Federasyonumuzu 2011 yılı faaliyet programında yer antrenör vize semineri bu yıl Konya, ve Gaziantep illerinde 1–2 Ocak 2011 tarihlerinde, İstanbul ve Trabzon illerinde ise 8–9 Ocak 2011 tarihlerinde dört ayrı ilde organize ediyoruz. Konya’da bugün başlayan 2011 yılı antrenör vize seminerine Konya, İzmir, Manisa, Uşak, Afyon, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Isparta, Burdur, Denizli, aydın, Muğla, Antalya, Karaman, Mersin, Niğde, Çankırı, Ankara, Kırıkkale ve Kütahya illerinden antrenörler katılıyor.
İlimizdeki Seminerde hoca olarak ise Necmi Alkan, Savaş Altın, Ahmet Şan, Ali Buğdaycı, İbrahim karagöz ve Mevlüt Çam görev yapacaktır. Seminer Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı ve Teakvando salonunda gerçekleştirilecektir. Ayrıca ilimizde yapılan karate antrenör seminere katılımın çok olması bizleri mutlu etmiştir” dedi. Protokol konuşmalarının ardından Federasyon Teknik Kurul üyesi Necmi Alkan, antrenörlük konusunda katılımcılara bilgiler aktardı. Öğleden sonra ki programda ise Hakem kuralları ve antrenör semineri gerçekleştirildi.
İlimizde başlayan Karate Antrenör Vize seminerinin ikinci gününün programı ise şöyle; 09.00–10.00’da Hakem kuralları, 10.30–12.00 (çalıştırıcı semineri), 12.00–13.30(öğle arası) 14.00–16.00(Antrenör semineri-vize değerlendirmesi ve kapanış) Yaklaşık 100 antrenörün katıldığı Karate antrenör vize semineri bugün öğleden sonra yapılacak olan vize değerlendirmesiyle sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.