Karatayda kaynaşma toplantısı

Karatayda kaynaşma toplantısı

Ocak Ayı içerisinde yapılan AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresinde yeniden başkan seçilen Ömer Ünal ve yeni ekibi, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Konya Milletveki

Ocak Ayı içerisinde yapılan AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Ömer Ünal ve yeni ekibi, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Konya Milletvekillerinin katılımıyla bir tanışma ve teşekkür için yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıda ilk olarak Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuştu. söz aldı. Başkan Hançerli konuşmasında amaçlarının hizmet etmek ve vatandaşın gönlünü kazanmak olduğunu vurguladı. AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Ünal da, yeni seçilen üyelere görev yapacakları süre içerisinde yerel seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimleri göreceklerini söyledi. Ünal, seçim süreçlerinde kendilerinin çok önemli sorumlulukları ve görevleri olduğunu dile getirdi. AK Parti’nin Karatay’da yakaladığı başarının tesadüf değil, çalışmanın eseri olduğunu söyleyen  Ünal yeni üyelerden de aynı gayret ve azimle başarıların devamını beklediklerini belirtti.
AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez de, “Zirveye çıkmak çok zordur, ama zirvede kalmak çok daha zordur. Zirvedeyken daha yüksek zirvelere ulaşmak için hedef belirlemezseniz bulunduğunuz zirvede de kalmanız mümkün olmaz” dedi.
Üzülmez’ in ardından söz alan  AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ise Genel Seçim süreci içerisinde Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı arasındaki uyumun halka olumlu yansıdığını söyledi.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.