‘Karatay’a saygınlık kazandıracağız’

‘Karatay’a saygınlık kazandıracağız’

Milliyetçi Hareket Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, teşkilat yöneticileri ve meclis üyesi adaylarıyla bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.

 Karatay Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Adayı İlyas Kiraz, liyakat sahibi ve donanımlı bir ekibe sahip olduklarını söyledi. Seçim çalışmaları sürecinde vatandaşların sorunlarını tekrar dinleme imkanı da bulduklarını ifade eden Kiraz, ekip arkadaşlarıyla birlikte bu sorunların çözümü noktasında neler yapabileceklerini konuştuklarını kaydetti. Kiraz, hep birlikte Karatay’ı saygın bir ilçe haline getireceklerini de vurguladı.
Gelinen noktada izlenen stratejinin olumlu sonuçlarını aldıklarını kaydeden İlyas Kiraz, amaçlarının kirli siyaset yapmak değil projeleriyle konuşulmak olduğunu vurguladı. İlyas Kiraz ve ekibinin Karatay Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirdiği toplantıda, Karatay için hazırlanan projeler üzerine de yeniden değerlendirmelerde bulunuldu. Resmi adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden Kiraz, halktan aldıkları şikayet ve sorunların çözümü noktasında projeler ürettiklerini belirtti. Kiraz konuşmasında, “Biz projelerimizi halktan aldık. Her bölgenin sosyo ekonomik yapısına uygun projeler geliştirerek halkımızın karşısına çıktık. Liyakat sahibi ve donanımlı bir ekibe sahibiz. Halkımıza anlattığımız projelerimiz hayali değil ekibimizle birlikte gerçekleştirebileceğimiz projelerdir” dedi.
İlyas Kiraz, şöyle devam etti: “Artık dünyada planlamanın gerekliliği ve önemi bilinmektedir. Yanlış planlama yaklaşımları çözümü çok zor olan bir takım sorunları da beraberinde getirmektedir. Çarpık yapılaşma sonucu şehirlerde hem alt yapı hem de üst yapı sorunları oluşmaktadır. İşte Karatay’ımızın böyle sorunlar yaşamasını istemiyorsak iyi bir planlama ile saygın bir ilçe haline dönüşebiliriz. Karatay’ı saygın bir ilçe haline getirecek ekip de bizde mevcuttur. Allah’ın izniyle 30 Mart sabahı kazanan Milliyetçi Hareket Partisi kazanan halkımız kazanan Karatay’ımız olacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.