Karabükspor resmen açıkladı

Karabükspor resmen açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karbükspor, Alman teknik adam Michael Skibbe ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 10 haftada 2 galibiyet 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Kardemir Karabükspor'da Alman teknik adam Michael Skibbe ile yollar ayrıldı.

Kardemir Karabükspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Teknik direktörümüz Michael Skibbe ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Emekleri için kendisine teşekkür ederiz." denildi.

YERİNE METİN DİYADİN Mİ GELECEK?
Bu ayrılığın ardından Kardemir Karabükspor'da Skibbe'nin yerine göreve Metin Diyadin'in getirileceği kulislerde konuşulmaya başlandı. Kasımpaşa ile çizdiği başarılı performansa rağmen görevinden alınan Diyadin'in Karabüksporlu yöneticilerle görüştüğü ve ilk aşamada teklife evet dediği öğrenildi.

SKIBBE İLE KARABÜKSPOR NE YAPMIŞTI?
Sezon başında göreve gelen Alman teknik adam Michael Skibbe ile 10 lig maçına çıkan Kardemir Karabükspor sadece 2 galibiyet alabildi. 3 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Karabükspor 5 kez de rakiplerine mağlup oldu. Öte yandan Kardemir Karabükspor Ziraat Türkiye Kupası'nda Skibbe ile Gümüşhanespor ve Yeni Malatyaspor'u eleyerek 4. tura yükselmişti.

HERTA BERLIN'DE DE YAPAMADI
Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'dan ayrılarak Herta Berlin'in başına geçen Skibbe; Bundesliga'da çıktığı 4 maçta puan yüzü göremeyince yine görevden alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.