Kapıları yeniden halka açacağız

Kapıları yeniden halka açacağız

Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, son yıllarda belediyelerin halkla kopuk, halkını dışlayan bir duruma geldiğini, seçimlerden sonra kapıların ve kalplerin halka açık olacağını söyledi

Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatının Saraçoğlu Seçim İrtibat Bürosu açılışında konuşan Başkan Adayı Mehmet Şen “Biz belediye Başkanlığı yaptığımız süre içerisinde hiçbir zaman halkımıza küsmedik, halkımıza kapılarımızı kapatmadık, belediyede bulunduğumuz sürece halkımızda şahittir devamlı açık tuttuk. Bizle görüşmek isteyen tüm vatandaşlarımızla birebir görüşerek vatandaşımızın istediği hizmeti elimizden geldiğince gerçekleştirdik” dedi.
Belediyelerin belediye başkanlarına halk tarafından emanet edilen bir makam olduğunu vurgulayan Mehmet Şen, “Bunun içerisinde işçisi var, memuru var ve en önemlisi sizin adınıza devletten alınan bütçesi var. Önemli olan bu bütçeyi mahalleler arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit şekilde yatırıma dönüştürmektir. Biz geçmiş dönemde bunu yaptık ve bundan sonra da biiznillah yaparız. Halkımız arasında görüyoruz ki şuan ki başkanlar ne yazık ki halkından kopuk, halkını dışlayan halkını küçümseyen bir yapıya büründü. Biz hepimiz kardeşiz. Geçmişte hizmet ettiğimiz dönemlerde sizlere kalbimizi kapılarımızı yüreğimizi açtık ve şimdi Allah’ın izni ile tekrar açacağız” dedi.
Önümüzdeki seçimlerden sonra eskiden nasıl hizmet getirdilerse yeni projelerle yeniden halkın karşısına çıkacaklarını aktaran Mehmet Şen, “İlçemize daha önce nasıl hizmet ettiysek bundan sonra daha kaliteli hizmetlerle karşınıza çıkacağımıza gerek şahsım ve gerekse Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Özkafa Bey adına söz veriyoruz” diye konuştu.
Açılış programında söz alan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Veli Tolu da “Sizler bu civardaki mahallelere yapılanlara şahitsiniz. 2004 yılında esen rüzgar neticesinde şu anki mevcut başkanlar seçildi. Bizim seçim sloganımızı her yerde okuyorsunuz. Belediyelimizi yeniden halka açıyoruz. 15 yıl boyunca Milli Görüş burada hizmet etti, hiçbir zaman vatandaşına kapısını kapatmadı. Ama ne yazık ki şuan vatandaş başkanına ulaşamıyor, muhtar ulaşamıyor, ihtiyacı olan ulaşamıyor, kısacası kimse ulaşamıyor başkanlara. Biz böyle deyince Hançerli Bey bize şunu söylemiş “Belediyeyi halka açmak için önce kapı lazım” güya biz kapıları kapatmadık manasında. Sayın Hançerliye biz de söylüyoruz ne kapıları kapatmayacağı, belediyeyi duvarla ördünüz duvarla. Maalesef buna herkes şahit. Önümüzdeki 29 Mart yerel seçimlerinde bir kez oy atacağız ve 5 yıl boyunca o oyla birlikte yaşayacağız. Bütün yük burada sizlere ve bizlere düşüyor. Belediyeye gittiğiniz zaman güler yüzle karşılanmak için, kapıların açık olması için, oyunuza talibiz. Daha önce nasıl tüm mahallelerimize hizmet verdiysek bundan sonrada aynı hizmeti daha kaliteli bir şekilde vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Mahalle sakinlerinden bir vatandaş belediyeye gittikleri zaman kendileriyle ilgilenecek bir muhatap, sorunlarını giderecek bir yetkili görmek istediklerini söyledi. Belediyenin evini yıktığı bir aile için yardıma gittiklerini ve kapıların yüzlerine kapatıldığınğı söyleyen vatandaş, “Salı günü, halk günü olmasına rağmen başkan belediyede dahi yoktu” diyerek derdini Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ile Saadet Partisi İl Başkanı Veli Tolu’ya anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.