Kapı Açma Operasyonu Polis Ve İtfaiyeyi Alarma Geçirdi

Kapı Açma Operasyonu Polis Ve İtfaiyeyi Alarma Geçirdi

Bursa’da bir kişi markete çıktığında anahtarı almayı unutunca dışarıda kaldı. Bunun üzerine itfaiye ve polisi arayarak kendisine yardım edilmesini isteyen vatandaşın kapısını açma operasyonu mahalleliyi ayağa kaldırdı. Bir anda itfaiye...

Bursa’da bir kişi markete çıktığında anahtarı almayı unutunca dışarıda kaldı. Bunun üzerine itfaiye ve polisi arayarak kendisine yardım edilmesini isteyen vatandaşın kapısını açma operasyonu mahalleliyi ayağa kaldırdı. Bir anda itfaiye ve polisleri mahallede bulan vatandaşlar, yangın paniği ile kendini dışarı attı.

Merkez Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi Sebilli Sokak'ta 5 katlı bir binanın birinci katında oturan Mehmet Özyıldırım, markete çıktığında anahtarı kapının üzerinde unuttu. Evine giremeyen Özyıldırım, polis ve itfaiyeyi arayarak kendisine yardımcı olunmasını istedi. Bunun üzerine harekete geçen polis ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nden ekipler, olay yerine gelerek duruma müdahale etti.

İtfaiye merdivenini birinci katın balkonuna uzatan itfaiye ekipleri, ev sahibi Mehmet Özyıldırım’dan, açık olan balkon kapısından girerek kapıyı açmasını istedi. İtfaiye merdiveninin başına gelen Özyıldırım, yukarı tırmanmaktan korkarak aşağı indi. Bunun üzerine mahallenin gençlerinden biri merdivenlere tırmanarak balkon kapısından içeri girdi. Eve, açık olan balkon kapısından giren genç, içeriden kapıyı açınca karşısında polisler, itfaiye ekipleri ve ev sahibi Mehmet Özyıldırım’ı merdivende beklerken buldu.

Anahtarı evinde unuttuğunu belirten Mehmet Özyıldırım, “Siz unutmuyor musunuz anahtarı evde, içeride kaldı. Ben gireceğim kapıyı açmaya” demesine rağmen itfaiye merdivenine çıkmaktan korkup aşağı indi. Kapıyı açan genç ise “Ağabey kendisi korktu, ben çıktım ve içeriden kapıyı açtım. Karşımda polisler ve itfaiye ekipleri vardı. Şimdi içeri girdi ev sahibi içeride.” şeklinde konuştu. Düzenlenen kapı açma operasyonundan sonra Mehmet Özyıldırım evine girerken, ekipler ise görev bölgelerine geri döndü.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.