‘Kanlı ticaretinizin   hesabını soracağız’

‘Kanlı ticaretinizin hesabını soracağız’

AGD Konya Şubesi adına açıklama yapan Ali Rıza Yanar, “Müslümanların iradesiyle o koltuklarda oturanlar, Allah’a yemin olsun ki gemilerle yürüttüğünüz kanlı ticaretinizin hesabını soracağız” dedi

Konya'da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) üyeleri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti. Kültür Park'ta bir araya gelen AGD ve MGV üyeleri, "Zafer inananlarındır ve zafer yakındır", "Kudüs coğrafi değil imani bir meseledir" yazılı pankartlar açtı, Kur'an-ı Kerim okudu. Programa, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Muhammed Cihad Güzel ve çok sayıda davetli katıldı. Açıklamadan sonra Müslümanlara dua edilerek, Kültürpark Meydanı’na Kubbet-üs Sahra’nın maketi kuruldu.

whatsapp-image-2024-03-03-at-11-35-12-2.jpeg

CESET PARÇALARINI SOKAKTAN TOPLUYORLAR

AGD Konya Şubesi adına açıklama yapan Ali Rıza Yanar, İsrail’in katliamlarına devam ettiğini belirterek, her zaman Hamas’ı destekleyeceklerini kaydetti.

Ali Rıza Yanar, İsrail’in Müslümanlara soykırım yaptığını söyledi. Yanar, AGD’nin sonuna kadar Filistin’in yanında duracağını belirterek, “Yeryüzünün en kutsal şehirlerinden biri olan Kudüs’te, Kudüs’ün muhafızı olan Gazze’de yaşatılan zulümler artık arşa ulaşmış, söylenecek hiçbir söz kalmamıştır. Allah’ın bizlere kardeş ilan ettiği gencecik müminlerin kurşunlarla, bombalarla, kitle imha silahlarıyla kanlarının döküldüğünü, evlerinin yıkıldığını, katledildiğini alenen soykırıma maruz bırakıldığını görmekteyiz. Evlatlarının ayağı takılıp düştüğünde bile yüreği acıyan analar, babalar, Filistinli kardeşleriniz kendi evlatlarının ceset parçalarını sokaklardan topluyor. Bu acıya daha ne kadar tahammül edeceğiz” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-03-03-at-11-35-12.jpeg

KİM SUSARSA SUSSUN, BİZ SUSMAYACAĞIZ

Ali Rıza Yanar, sözlerine şöyle devam etti: “Ekim'den bugüne kadar kefenlenip gömülen yavrular sizin yavrunuz olmadığı için mi bu suskunluk. Yoksa bugün toprağa verilen yavruların, İsrail’in kanlı çizmeleriyle ezilen Mescid-i Aksa toprağının Allah'ın huzurunda suskunların yakasına yapışacağını unuttuk mu? Nedir dilimizi bağlayan şey, kaybetmekten korktuğunuz milyon dolarlık ticaret hacminiz mi? Kim susarsa sussun. Bizler Anadolu Gençlik Derneği ve Millî Görüşçü insanlar olarak, Kudüs sevdalıları olarak, Müslümanların izzet ve şerefini müdafaa eden Hamas'ın en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi onlar için dolduracağız meydanları.”

whatsapp-image-2024-03-03-at-11-35-12-1.jpeg

MESCİD-İ AKSA’YI TESLİM ETMEYECEĞİZ

Avrupa devletlerinin imkanlarıyla Gazze’ye yardım ederken Müslüman ülkelerin hiçbir şey yapmadığını dile getiren Yanar, İsrail’in kan dökmeye devam ettiğini kaydetti. Yanar, şunları söyledi: “Amerika Birleşik Devletleri (ABD) binlerce kilometre öteden gelip destek oluyor, Biz Müslüman ülkelerin yöneticileri ne yapıyor? Koskoca ülkeyi yöneten insanlar, sanki Sivil Toplum Kuruluşu yöneticisi gibi davranarak her fırsatta katil İsrail’i sadece diliyle kınıyorlar. Koca ülkenin yetkilerini elinde tutan iktidarın adayları, belediye seçimlerini işaret ederek utanmadan 'biz kazanırsak Gazze kurtulacak' propagandası yürütmeye devam etmektedir. Soruyoruz onlara, devleti yönetirken yapamayan belediyeyi yönetirken yapacağınız şey nedir? Sürekli Milli İrade vurgusu yapan makam sahipleri, Gazze’de akan kanın durmasını irade eden milyonları daha ne kadar görmezden gelecek? Müslümanların iradesiyle o koltuklarda oturanlar, Allah’a yemin olsun ki gemilerle yürüttüğünüz kanlı ticaretinizin hesabını soracağız sizden. Allah’a yemin olsun Mescid-i Aksa’yı sizin güçsüzlüğünüze teslim etmeyeceğiz. Bizler bir şeylerin yapıldığını kabul ediyor ama gerekli her şeyin yapılmadığını ifade ederek rıza göstermediğimizi hem sizlerle hem de Rabbimiz ile paylaşıyoruz. Rabbim iktidar sahiplerine İslami bir duruş nasip etsin.”

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum