Kan değişikliği işe yaradı

Kan değişikliği işe yaradı

Anadolu Selçukspor’da yapılan teknik adam değişikliği işe yaradı. Sezonun ikinci yarısında oynadığı 5 maçı kaybeden yeşil-beyazlı ekip yapılan değişiklik sonrası müthiş bir seri yakaladı. 6 maça çıkan Anadolu Selçukspor 6 maçta 12 puan topladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor son haftalarda aldığı puanlarla kendine geldi.  Sezonun 2. Yarısında çıktığı 5 maçta da puan alamayan yeşil-beyazlı ekip teknik direktör  Cenk Özcan’ın yerine takımı yardımcısı Alper Avcı’ya emanet etti. Anadolu Selçukspor Avcı nezaretinde çıktığı 6 maçtan yenilmezken 3 galibiyet 3 beraberlik alarak müthiş bir seri yakaladı

CENK ÖZCAN’I GEÇTİ

Sezon başında takımın başında bulunan Cenk Özcan 12 puanı çıktığı 11 maçta toplarken  Alper Avcı ise 6 maçta 12 puan toplayarak Cenk Özcan’ı geride bıraktı. Anadolu Selçukspor yakaladığı bu seriyi sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyor.

AVCI İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Anadolu Selçukspor bu sezon ilk kez 6 maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladı. Yeşil-beyazlı ekip bu seriyi Alper Avcı yönetiminde başardı. Anadolu söz konusu dönemde Zonguldak Kömürspor, Fethiyespor ve Fatih Karagümrük’ü yenerken  Büyükçekmece Tepecikspor, Anadolu Üsküdar ve Keçiörengücü maçlarından ise beraberlikle ayrıldı.

ART ARDA OYNADI ART ARDA KAZANDI 

Anadolu Selçukspor, fikstür olarak yoğun bir dönemden geçerken bir haftada 3 karşılaşma oynadı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlardan birinde rakibiyle berabere kalırken diğer ikisini ise kazandı.  10 Martta sahasında Keçiörengücü ile karşılaşan Anadolu Selçukspor rakibi ile berabere kalırken 15martta deplasmanda Fethiyespor’u ise 2-0 lık skorla geçerek yenilmezlik serisini devam ettirdi.   Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından ligin 28.haftasında 19 Mart Pazar günü sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaştı ve bu maçı da 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 kazanarak seriyi 6 maça çıkardı ve Play-Off potası ile aradaki puan farkını 7’ye indirdi.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.