Kamp devam ediyor

Kamp devam ediyor

Lig’in ikinci yarı hazırlıklarını Belek kampıyla sürdüren Konyaspor’da yönetim boş durmuyor. Takımı güçlendirme adına transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılara 3-4 futbolcu gelmesi bekleniyor

Konyaspor’un Belek kampı sürüyor. İkinci yarı hazırlıkları için geçtiğimiz hafta içerisinde Adora otelde kampa giren yeşil-beyazlılar, önceki gün Almanya Bundesliga 2 takımlarından Arminia Bielefeld ile yaptıkları hazırlık maçını 2-0 kaybetti. Konyaspor’da hazırlıklar 14 Ocak tarihine kadar kondisyon ve taktik antrenmanlarla devam edecek. Yeşil-beyazlılar dün de öğle saatlerinde teknik-taktik çalıştı. Antrenmana, Bielefeld maçında omuzundan sakatlanan ve dün MR’ı çekilen Ali Dere ile hafif sakatlığı bulunan Peter katılmadı. Erdinç, Montano, Veli ve Mehmet Sedef ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Konyaspor’da bugün de kondisyon ve teknik-taktik olmak üzere çift antrenman yapılacak.  Kartallar, Arminia Bielefeld ile yapılan ilk hazırlık maçının ardından, 11 0cak Salı günü Hollanda 1. Ligi Eredivise'den Williem 2 ile karşılaşacak. Son hazırlık maçı ise 13 Ocak Perşembe günü Rusya 1. Ligi'nin güçlü takımlarından Spartak Moskova ile oynayacak.

Konyaspor’da transfere çalışmaları da devam ediyor. Dün bir TV’ye açıklama yapan teknik direktör Ziya Doğan, Salı gününe kadar aralarına 3-4 oyuncunun daha katılabileceğini söyledi. Ancak, isim açıklamadı. Bu futbolculardan birinin Polonya liginde oynayan bir forvet oyuncusu olduğu öğrenildi. 

Polonya’dan kaleci Pawelek, Ankaragücü’nden Barbaros ve Galatasaray’dan sezon sonuna kadar kiralanan Musa Çağıran sözleşme imzalayan Konyaspor’da, Manisasporlu Gökhan Emreciksin ile de prensipte anlaşmaya varıldı. Bu futbolcuyla Manisaspor ile olan sözleşmesi feshedilmesinin ardından mukavele yapılacak.  

Konyaspor‘un genç oyuncusu Ali Dere, önceki gün Bielfeld ile yapılan özele maçta omuzundan sakatlandı. Bu arada, genç futbolcu, U19 Milli takımın 12 Ocak 2011 Çarşamba günü İtalya ile Antalya'da oynanacak olan hazırlık karşılaşmasının aday kadrosuna davet edildi. Ali Dere, sakatlığı devam etmemesi halinde 9 Ocak 2011 Pazar günü İstanbul’a giderek saat 13.00'te Milli takım kadrosuna dahil olacak.

ÇELİK VE ÇAKICI’DAN ZİYARET

Konyaspor eski yöneticilerinden Arif çelik ile Celalettin Çakıcı, yeşil-beyazlı ekibin Belek kampında Arminia Bielefeld ile oynadığı özel maçı izlediler.  Adora Football Center'e gelen Arif Çelik ile Celalettin Çakıcı bir süre Kulüp Başkanı Bahattin Karpınar ile takımın genel durumu üzerine sohbet ederken, sezonun ikinci yarısı için başarılar dileğinde bulundu. Konyaspor’un eski ikinci başkanlarından Arif Çelik, yeşil-beyazlı ekibin ilk yarıda istenilen sonuçları alamadığını, ancak ikinci yarıda takıma yapılacak takviyelerle Konyaspor’un daha başarılı olmasını beklediklerini söyledi. Çelik, Konyaspor’un mutlaka bu ligde kalmasının gerektiğini belirterek, “Konyaspor’un ilk yarıda sıkıntılı günler geçirdiği bir gerçek. Ancak, ikinci yarıda yapılacak takviyelerle daha başarılı sonuçlar alacağına inancımız sonsuz. Konyalı bu takımı bu ligde tutmak için destek olmalı. Umarım ikinci yarıda herkes elele verir Konyaspor bu lige tutunur” dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin eski basın sözcülerinden Celalettin Çakıcı da, Konyaspor’un Süper Lig’de kalacağına inandığını ifade ederek, “Konyaspor’dan başka Konyaspor yok. Bu takım 3-5 kişinin değil, Konya’nın takımıdır. Dolayısıyla herkes elini taşın altına koymalı ve bu takımı bu ligde tutmalı” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.