Kalaycı’dan esnaf odalarına ziyaret

Kalaycı’dan esnaf odalarına ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Serdar Kalaycı, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Meram Belediye Başkan Adayı Serdar Kalaycı ve beraberindeki heyetin gerçekleştirdiği ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı, Kalaycıya 29 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.
Serdar Kalaycı, Esnaf ve Sanatkâr odalarının esnafın sorunlarının çözüme kavuşturulmasında önemli bir merci olduğuna dikkat çekti. Konya esnafının sorunlarını yakından takip ettiklerini dile getiren Kalaycı, “Barış içerisinde yarış sloganı ile çıktığımız bu yolda çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Biz işin reklamında değiliz. Sadece seçim atmosferinde değil, halkımız teveccüh gösterir ve bizi belediye başkanlığına seçerse sizlerle ve halkımızla görüşmeye, istişare etmeye devam edeceğiz. Biz sekiz saat esasına göre değil mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Benim çalışma prensibim budur, Allah çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.