Kalaycı, Çay ve Yücel’den gazetemize ziyaret

Kalaycı, Çay ve Yücel’den gazetemize ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, İl Başkanı Ali Yücel, İl Başkan Yardımcısı Hakan Ceylan gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yerel seçimlere ilişkin değerlendirme yapan Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, uzun zamandır sahada olduklarını belirterek, yerel seçimlerde Büyükşehir, merkez ve taşra ilçe ile beldelerde iddialı olduklarını vurguladı. Mustafa Kalaycı, önceki gün Beyşehir ve Seydişehir’de belediye başkan adayları için tanıtım programı düzenlediklerini de hatırlattı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay da hizmet anlayışının temelinde insan olacağının altını çizdi. Belediye başkanı olduğunda insan odaklı olarak yürüteceği projelerle tüm Konyalıların gönüllerini kazanacaklarını aktaran Hikmet Çay, öncelikle ihtiyaç sahiplerine ‘balık vermek değil balık tutmayı öğretmek’ten hareketle imkan sağlayacaklarını söyledi.
Konya için büyük sorun teşkil eden hava kirliliğinin önüne geçmek için proje hazırladıklarını da ifade eden Hikmet Çay, ayrıca yeşil bir Konya için çalışacaklarını dile getirdi. Geçmişten günümüze Konya’ya hizmet edenleri de hayırla yad edeceklerini kaydeden Çay, bu dönemden sonra Konya’nın yeni bir isimle anılması gerektiğine işaret etti. Hikmet Çay, son olarak 29 Mart yerel seçimlerini göstererek, “Şimdi değişimin tam zamanı” dedi.
Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan da Hikmet Çay’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, kendisine başarı diledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum