Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü: Olayın Siyasi Boyutu Yok

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü: Olayın Siyasi Boyutu Yok

Kahramanmaraş’ta kahvehaneye av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.Olayın, sosyal medya ve bazı yayın organlarınca yanlış anlaşılması nedeniyle Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada,...

Kahramanmaraş’ta kahvehaneye av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Olayın, sosyal medya ve bazı yayın organlarınca yanlış anlaşılması nedeniyle Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, olayın siyasi boyutunun olmadığı, basit ve adli bir olaydan ibaret olduğu belirtildi.

Dün akşam yaşanan olayda, Gazipaşa Mahallesi Işık Caddesi üzerindeki bir kıraathanenin önüne gelen 2 kişi, pompalı tüfekle ateş ederek kıraathane sahibi İbrahim Emre Okumuş ile müşterisi Erdal Köklü ve Selahattin Yakar'ı yaralamıştı. Zanlıların yakalanması için çalışma başlatan Asayiş Büro ekipleri, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen ve yaralama, hırsızlık gibi olaylardan kaydı bulunan Samet S. ve Emre T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada ise şu bilgilere yer verildi: “10/10/2014 günü saat 20.00 sıralarında haber merkezinin İlimiz Gazipaşa Mahallesi Işık Caddesi üzerinde bulunan kıraathaneye yönelik ateşli silahla yaralama olayı bildirilmiş, olay yerine intikal eden ekiplerimiz, şahısların Asayiş Şube Müdürlüğünce tanınan yaralama, hırsızlık, tehdit ve benzeri suçlardan sabıkalarının olduğu tespit edilen iki şahıs, işyeri ile aralarındaki husumetten dolayı olayı gerçekleştirir ve uzaklaşırlar. Araç ve şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince tespit edilmiştir. Şahısların yakalama çalışmaları sürmekte olup, konunun siyasi herhangi bir boyutu olmayıp, konu basit ve adi bir olaydan ibarettir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.