Kadınhanı’na yeni hedef

Kadınhanı’na yeni hedef

Saadet Partisi Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Sami Büyükyılmaz, projelerini anlattı.

Saadet Partisi Kadınhanı Aday ve Proje tanıtımını Ziraat Odası Kültür Salonunda gerçekleştirdi. Programa Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, İl Başkanı Av. Veli Tolu, İlçe Başkanı Refik Cancan, Belediye Başkan Adayı Av. Mahmut Sami Büyükyılmaz ve çok sayıda partililer katıldı.

Programda konuşan Kadınhanı Belediye Başkanı Adayı Mahmut Sami Büyükyılmaz, “Seçilsem de seçilmesem de bu ilçede yaşamaya devam edeceğim, fakat diğer adaylar seçilmediği takdirde Kadınhanı’ndan uzakta olan yaşamlarına orada devam edeceklerdir. Ben Kadınhanı’nı uzaktan sevmiyorum” dedi.

Belediye Başkanlığı için doğruluk, dürüstlük ve iyi ahlakın yanı sıra tecrübenin önemine dikkat çeken Büyükyılmaz, şunları söyledi: “Bin 350 evi tek tek dolaştık. Çarşı ve sanayi esnafımızın tümünü ziyaret ettik. Ziyaretlerimde sanayi esnafımızın durumu  ilgimi en çok çeken noktalardan birisi olmuştur. Onları ziyaretlerim esnasında gördüm ki esnafımız boş boş oturuyor. Sanayimiz kilitlenmiş durumda. Bölge Trafik Denetleme İstasyonumuzdan aldığım bilgiler neticesinde çevre yolu üzerinden günde 14 bin aracın geçtiğini öğrendim. Sanayimizi çevre yoluna yaslayarak esnafımızın hareketlenmesini sağlayacağız. 14 bin araçtan Kadınhanı sanayisinin en iyi şekilde yararlanması için çalışacağız. Acil çözüm getirilmesi gereken bir diğer noktada Otogar sorunudur. İlçemizde Otogar’ın yeri ve işleyişi itibari ile varlığı hiç bir şey ifade etmemektedir. İnsanlar Ilgın istikametine bin bir çile çekerek gitmekteler. Sanayi gibi, Otogar’ımızı da çevre yoluna inşa edeceğiz ve her aracın girip çıkabileceği bir duruma getireceğiz. Aynı zamanda şehir içi ulaşımı özelleştirerek daha kapsamlı ve daha faal bir hal kazandıracağız.”

“2 bin 500 öğrencimiz ve aynı zamanda 200’den fazla memurumuz için Kadınhanı’nda rahat ve huzur içerisinde yaşayacakları sosyal aktiviteli projeler, kira öder gibi toplu konut imkanları hazırladık” diyen Büyükyılmaz, “Büyük külfet gerektirmeyen ve yine onların Kadınhanı’nda kalarak bir aydan daha az sürede bu külfeti karşılayacakları sosyal tesisler kuracağız. Öğrenci ve memurumuzu mutlaka Kadınhanı’nda tutacağız” diye konuştu.

Av. Büyükyılmaz bu teşhislerin ardından hayata geçirmek istediği projelerini tek tek sıraladı ve bunların içerisinde yer alan, Kadınhanı’na büyük bir Gençlik Spor ve Kültür Merkezi’nin sözünü verdi. Program  adayların tek tek kürsüye çağırılarak tanıtılması ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum