Judocular Milli Takıma seçildi

Judocular Milli Takıma seçildi

Judo takımı sporcuları Veysi Atabey ve Hasan Büyükeser Türkiye şampiyonasında elde ettikleri dereceler sonunda Milli takıma seçildiler.

Judo takımı sporcuları Veysi Atabey ve Hasan Büyükeser Türkiye şampiyonasında elde ettikleri dereceler sonunda Milli takıma seçildiler. Wushu takımı minikler Wushu Türkiye Şampiyonasında 5 altın ve 3 gümüş madalyanın ardından Selim Oyur ile de bronz madalya kazandı.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Judo takımı sporcuları Veysi Atabey ve Hasan Büyükeser Türkiye şampiyonasında elde ettikleri dereceler sonunda Milli takıma seçildiler. Türkiye Judo Federasyonunun faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası 10-12 Şubat tarihleri arasında Rize'de yapıldı. Şampiyonada 60 ilden yaklaşık 1000 sporcu mücadele etti. Erkekler de 405 sporcunun madalya için mücadele ettiği şampiyonada Selçuklu Belediyesi 6 sporcu ile yar aldı. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Judo takımı sporcularından 60 kg da Veysi Atabey 75 sporcu arasından beşinci oldu. 73 kg da Hasan Büyükeser 72 sporcu arasından üçüncü oldu. Sporcular elde ettikleri bu başarılı sonuçlarla Milli takımlara seçilmeye hak kazandı. Genç sporcular genç Milli takımımıza seçilirken ülkemizi yurt dışı maçlarda temsil edecekler.

WUSHU DA SELİM OYUR TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Wushu takımı minikler Wushu Türkiye Şampiyonasında 5 altın ve 3 gümüş madalyanın ardından Selim Oyur ile de bronz madalya kazandı. Türkiye Wushu Federasyonunun faaliyet programında yer alan minikler yıldızlar bay-bayan qinda, sanda ve taolu wushu şampiyonası 05-15 Şubat tarihleri arasında Antalya da gerçekleştirildi. Minikler kategorisinde 67 ilden 400 sporcunun mücadele ettiği şampiyona 15 Şubat Çarşamba günü tamamlanacak. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Wushu takımı şampiyonaya 17 sporcu ile katıldı. Minikler ve yıldızlarda 12, gençler ve büyüklerde ise 5 sporcu ile mücadele eden Selçuklu Wushu Takımı minikler kategorisinde 5 altın 3 gümüş madalya kazanmıştı. Miniklerin ardından gençler kategorisinde de Selim Oyur ile bronz madalya kazanan Selçuklu Belediyesi Wushu takımı şampiyonada büyük başarıya imza atan ekipler arasında yer aldı. Selim Oyur, gençler Qinda kategorisinde 56 kg da mücadele ederken çıktığı üçüncülük maçını kazanmayı başardı. Ancak bu maçta sakatlanan talihsiz sporcu sakatlığı nedeniyle maçlara devam edemedi ve bronz madalya da kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.