Jandarma 12 Yıl Önceki Cinayeti Aydınlattı

Jandarma 12 Yıl Önceki Cinayeti Aydınlattı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Yenifarsak köyünde, 8 Temmuz 2002 tarihinde, işlenen cinayetin zanlısını 12 yıl sonra yakaladı.Edinilen bilgiye göre; 8 Temmuz 2002 günü Hacı Mehmet Kapmış kesici alet ile başına ve vücudunun değişik yerlerine...

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Yenifarsak köyünde, 8 Temmuz 2002 tarihinde, işlenen cinayetin zanlısını 12 yıl sonra yakaladı.

Edinilen bilgiye göre; 8 Temmuz 2002 günü Hacı Mehmet Kapmış kesici alet ile başına ve vücudunun değişik yerlerine vurulmak sureti ile öldürülmüştü. Olayın aydınlatılması için 3 kişilik özel bir ekip kuran Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı titiz bir araştırmadan sonra cinayetin zanlılarını tespit etti. Yapılan çalışmalar sonunda, başka suçlardan da aranan ve kardeşi Ali G.nin kimliğini kullanan Adana'da narenciye nakliyesi yapan Ramazan G. (46) isimli şahıs yakalandı. Ramazan G. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak ceza evine konuldu. Yakalan Ramazan G.nin üzerinde kimliği çıkan ve diğer şüphelisi Ali G.nin ise firar ettiği bildirildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.